Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyorlar ki GS Store'den alışveriş yapın. Ben de diyorum ki "Son günü bekleyelim fiyatlar düşer belki"

Hiçbir zaman transfer taraftarı olmadım ama geçenlerde “Yönetim Galatasaray’a kasa kolaylığı için verdiği paranın tamamını geri aldı” haberi, buna ayrıyeten yönetimden kimsenin Kaan Ayhan transferinde elini cebine atmaması üzerine gerçekleşmemesi üstüne taraftardan para istemeleri cidden basiretsizlik

Kuzyaev
San Jose
Lusamba
Aleix
Kasami
Götze

Hepsi boşta ve birisiyle bile adımız geçmiyor

Abdul kulube para ateslemeyince boyle oldu

Parasi olan yoneticide yok kulupde transfer sicak para isidir

Parayi bankada gormeyen futbolcu gelmez

Ornek mhy

Kilit isim abdul

Ayriyeten futbolcu olsam karsimda şükrüyü gorsem o kulube gitmem asiri derecede antipatik bir havasi var

EghWlIEU0AE7p0a

Son günlerde orta sahaya 2 transfer diye üstüne basa basa konuşuyolar muhtemelen 10 numara için fegh emre arda atalay 4lüsü yeter diyo yönetim bi tane 6 kesin alıcaz gibi becerebilirlerse bi de 8 numara alacaklar babeli okutabilirsek bi de kanat alırlar durum bu gibi gözüküyor yönetim Allah belanı versin guilano 10 milyon euroya gitti(hile hurda da olsa uefa nezdinde bu paraya gitti) belhanda için 2 milyon bile alamaz bu ahmaklar.

Tamam kanat oyuncusundan vazgeçtim lemina ve seri nin yerine iki orta saha alalım razıyım yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt