Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unnamed.webp

Yunan gazeteci Giannis Chorianopoulos: "Garry Rodrigues, Olympiakos'a transfer olmak istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor."

Dorukhan -- Babel+Linnes takası olur mu olur
Linnes neysede Babeli nasil alsinda. Besiktasin menemene banacagi ekmegi yok.

Linnes dorukhan takasi linnesin maasi biz odeyelim bu senelik

Mensah atiba lalic necip birde ndiaye diyorlar. Dorukhanin kalmis 1 senesi. 2 taraf icinde guzel bir anlasma

Ulan yıllık izne çıktık canım sıkılıyor. Transfer de yok. Motorla kaza yaptık binemiyoruz.

Beşiktaşlılar kıvama gelmeye yavaş yavaş başlıyor. Linnes+ Okan(kira)’da düşünülebilir

Bir de bazıları diyor ki yönetim para bulamıyormuş ne yapabilirlermiş falan filan. Kardeşim asgari ücretle çalışan taraftar mı bulacakmış parayı? Yönetim ne halt yemeye o koltukta duruyor? Onların görevi para bulmak, kulübün transferlerine finansman olmak değil mi? Bunu yapamayacaklarsa, oyuncuları satamayacaklarsa, orta sahalar alamayacaklarsa, her sene taraftarı kanser edeceklerse o başkan ve yöneticilerin o kulüpte ne işi var sorarım.

Fener 11 transfer yapmis, hala 4 5 tabe isim donuyor anlasiyor anlasti diye bu yonetim acilen istifa etmeli yeter artik. Bu kacinci transfer donemi batırdınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt