Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.762
- 21.805
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda sadece bizim transferleri konuşacaz diye bi şey yok.Bizim dışında diğer takımların transfer haberleri falan konuşuluyo..Bize ne bundan?
Her zamanki halleri at kafalarının. Her transfer döneminde kadroyu yeniledikten sonra kendilerini şampiyon ilan ediyorlar. Sonra ilk yarı bitmeden salya sümük ağlamaya başlıyorlar. Uefa, fifa, nasa bize engel oluyor yoksa şampiyon olacaktık diye. Ciddiye almaya değmeyen bir topluluk.bizim yönetim berbat felan ama bu fenerlilerde 2 transfer yapınca kendilerini ne zannetmeye basladılar övüp övüp duruolar vasat kadrolarını
Arkadaşlar bir kez daha belirteyim. Mevzu 1.43lük bütçe değil mevzu yönetm.
İş bitirici bir ekip olsaydı şu an takımda 3 orta saha daha vardı.
Transfer konusunda bu zamana kadar yaptıkları, yapacaklarının teminatı zaten.
Herkes sikeciler icin seferber olmus anlasilan. Boyle bir kus neslinin tukenmesini istemiyorlarEran Zahavi’nin Çin’deki sözleşmesi 31 Aralık’ta bitiyor.
İsrailli oyuncu Guangzhou R&F yetkilileriyle telefonda görüşerek fesih için affını istedi. Çin ekibi de zorluk çıkarmayacağını iletti.
Zahavi, sözlü olarak Guangzhou’ya veda etti. (TransferWeb)
Tamam o zamanBu konuda sadece bizim transferleri konuşacaz diye bi şey yok.Bizim dışında diğer takımların transfer haberleri falan konuşuluyo..
Tamam o zaman
Norveç milli takimina doğru adım adım ilerleyeceğiz deseneDorukhan ve Johansen'i alalım kanada da Hauge
Gayet iyi olan benceNorveç milli takimina doğru adım adım ilerleyeceğiz desene
Bu transfer donemi sergiledikleri yonetim son yillarin en iyisi derimYönetimden memnun musun ustad ?
Akilli yonetim olsaydi mert hakan kaan ayhan dorukhan falan bizdeydiArkadaşlar bir kez daha belirteyim. Mevzu 1.43lük bütçe değil mevzu yönetm.
İş bitirici bir ekip olsaydı şu an takımda 3 orta saha daha vardı.
Transfer konusunda bu zamana kadar yaptıkları, yapacaklarının teminatı zaten.
Menajerler olmasa iki elleriyle doğrultabilecekleri herhangi 1 şey olmazdı zaten.Bedelsiz adam da kiralayamıyorlar demek. En kötu bir menajere yetki versinler halletsin.
Bu transfer donemi sergiledikleri yonetim son yillarin en iyisi derim