Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basganla pubg atacagim baska zaman insallah rengimRengim fortnayt atak.
Bence lig için anahtar hucum. 2 senedir ligin en az gol yiyen takımıyız. Bu sene ilk 3'e giremedik. Geçen sene zor bir şekilde şampiyon olduk. Fenerin hamleleri bu bakımdan önemli.
Hucuma 1 skorer kanat yada skorer bir 10 numara almamız lazım. Şampiyon oldugunu senelerde kanatlardan ciddi gol katkısı aldık. Feghouli, Onyekuru, Rodriguez ve Bruma.
Standardın üstünde hucum yaparsak bu savunmamız zaten bizi şampiyon yapar.
Yav zaten bu işin sonunda Pandev Dzemaili gibi bir bitiriş yapacağız %87 ihtimalle.Akşam şu tansel taşanlar varya onun yayını dinledim.Mesela bu cabezas mevsuzu tamamen menajer işiymiş.Hiç ilgimiz yokmuş.Sırf biz transfer yapamıyoruz diye menajerler baskı falan yapmışlar alalım diye.
Bizim hoca dun oynatmadi alt yapidan bir kaleci berk oynadi kumbara okandan iyi kaleci ama bir yerden torpilli o okan.Bu sene başa baş sınırı var zaten. Yani zarar hakkımız yok genel bilançoda.
Babel falan da yollanıp, alt yapıdan tamamlayalım, 1 tane de beleş adam alınsın
Şampiyon olamayacağımız belliyken bari gençlerden 2-3 parlatırız belki.
Aydın yılmaz gelsin.Bize kanat lazım ama hızlı kanat lazım.
Basi kesik tavuk Halil akbunarda soyleniyor. Cinnetlik transferlerDeniz Türüc'ü şu takıma istemem ahmakça.
Cidden sıktılar artık ya taşşak geçiyorlar ya da arkada bir şeyler dönüyor.
Şöylede bir durum var. Bu sene Uefa ile anlaşmamızın son senesi. Bu sene zarar etmezsek seneye sattıgın kadar alma dönemi bitecek. Bonservis ile oyuncu alabilecegiz.
Ben illa zarar edeceğimizi düşünüyorum ama az bir zarar olursa Uefa korona etkilerini düşünüp bize ceza vermeyebilir.
Bu haberleri bilerek salıyorlar gibi geliyor işte.Basi kesik tavuk Halil akbunarda soyleniyor. Cinnetlik transferler