Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence lig için anahtar hucum. 2 senedir ligin en az gol yiyen takımıyız. Bu sene ilk 3'e giremedik. Geçen sene zor bir şekilde şampiyon olduk. Fenerin hamleleri bu bakımdan önemli.

Hucuma 1 skorer kanat yada skorer bir 10 numara almamız lazım. Şampiyon oldugunu senelerde kanatlardan ciddi gol katkısı aldık. Feghouli, Onyekuru, Rodriguez ve Bruma.

Standardın üstünde hucum yaparsak bu savunmamız zaten bizi şampiyon yapar.

Bence lig için anahtar hucum. 2 senedir ligin en az gol yiyen takımıyız. Bu sene ilk 3'e giremedik. Geçen sene zor bir şekilde şampiyon olduk. Fenerin hamleleri bu bakımdan önemli.

Hucuma 1 skorer kanat yada skorer bir 10 numara almamız lazım. Şampiyon oldugunu senelerde kanatlardan ciddi gol katkısı aldık. Feghouli, Onyekuru, Rodriguez ve Bruma.

Standardın üstünde hucum yaparsak bu savunmamız zaten bizi şampiyon yapar.

Doğru ama bu kez muslera yok elek oluruz.

Akşam şu tansel taşanlar varya onun yayını dinledim.Mesela bu cabezas mevsuzu tamamen menajer işiymiş.Hiç ilgimiz yokmuş.Sırf biz transfer yapamıyoruz diye menajerler baskı falan yapmışlar alalım diye.
Yav zaten bu işin sonunda Pandev Dzemaili gibi bir bitiriş yapacağız %87 ihtimalle.

2 tane iş bitirici yönetici olsaydı geçen yıl Diagne 10-15e giderdi, şu an geline durum o dönemden devam eden domino etkisi.

Hatta her şey Diagne alımıyla başladı o dönem 25 milyon euro artıdaydık.

Bu sene başa baş sınırı var zaten. Yani zarar hakkımız yok genel bilançoda.

Babel falan da yollanıp, alt yapıdan tamamlayalım, 1 tane de beleş adam alınsın

Şampiyon olamayacağımız belliyken bari gençlerden 2-3 parlatırız belki.
Bizim hoca dun oynatmadi alt yapidan bir kaleci berk oynadi kumbara okandan iyi kaleci ama bir yerden torpilli o okan.

Şöylede bir durum var. Bu sene Uefa ile anlaşmamızın son senesi. Bu sene zarar etmezsek seneye sattıgın kadar alma dönemi bitecek. Bonservis ile oyuncu alabilecegiz.

Ben illa zarar edeceğimizi düşünüyorum ama az bir zarar olursa Uefa korona etkilerini düşünüp bize ceza vermeyebilir.

Beceriksiz değiller bilerek yapıyorlar, en kotu bir kaç adam görevlendirir yine yaparsın yapacak olsan hatta bu forumdan bile birileri bile bazı şeyleri akıl edip örneğin maiconda yıllığına ödeyip bonservis girdisi göstermek gibi bunları akıl edip yapabilir. Ama bunlar üç seneden beri hocayı köşeye sıkıştırıp başka işler peşindeydi, hatta aklıma enteresan komplo teorileri geliyor ama söylemeye gerek yok

Şöylede bir durum var. Bu sene Uefa ile anlaşmamızın son senesi. Bu sene zarar etmezsek seneye sattıgın kadar alma dönemi bitecek. Bonservis ile oyuncu alabilecegiz.

Ben illa zarar edeceğimizi düşünüyorum ama az bir zarar olursa Uefa korona etkilerini düşünüp bize ceza vermeyebilir.

Seneye transfer show var desene. Gelsin yeni cagneler mensahlar.

Umudumuz yeni sezona yeni yönetim ve td ile girmek.

Bonservsi olamayan bir türüç bence makul olabilirdi ama söz konusu bonservis ve söz konusu bu kuşlara bonservis olunca ✍🏻🖕🏼

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt