Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaş da maaş geçen sene nzonziye 3.250 seriye 2.800 andoneye 2.5 verdi yönetim.Bunlar net maaşlar bonuslari aciklamadiklari için bilmiyoruz.Dursun yediği yemeğin bonusunu bile açıklıyordu belhanda in sözleşmesi o yüzden Sevr gibi.
Dursun baskanimin tek hatasi seffaf olmasi idi. Ici dışı bir bir insandı.

500 takla atmana gerek yok, Belhandaya guzel teklif geldi niye satmadilar? Feguli de rahatlikla satilabilinecek bir adam ama bunlar beceremiyorlar.
Belhanda geçen sene güzel teklif geldi hoca bu tür topçuları sevdiği için elimizde patladı yönetim bazı şeylerde otoritesini koyacak yenilikçi yerine gericilikci olunca daha çok elimizde patlayan oyuncu olur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maaş da maaş geçen sene nzonziye 3.250 seriye 2.800 andoneye 2.5 verdi yönetim.Bunlar net maaşlar bonuslari aciklamadiklari için bilmiyoruz.Dursun yediği yemeğin bonusunu bile açıklıyordu belhanda in sözleşmesi o yüzden Sevr gibi.
Geçen yıl kiralama bedellerinin toplamı 5 m euro falandı.

Kiralıkların aldığı toplam maaş da 12.5 m euro falan. Az buz değil.

Orta saha alinacak diye kac kere soylediler ne bekliyorsunuz her seyin hemen bitmesini mi? Sanki orta sahasiz sezona girecegiz dediler de bu kadar yukleniyorsunuz. Bekleyelim kimi alacaklar gorelim ona gore yorumumuzu yapariz.

Lige baslayana kadar yeni topcular gelir zaten, bir kismi oynar bir kismi sonraki maclarda oynar fener macindan sonra ideal kadro oturur

Yaptiklari transfer ve stratejileri olumlu su an. Sorunu dogru tespit etmisler, cozum yolu dogru. Uygulamasi su ana kadar dogru. Bakalim kimler gidecek kimler gelecek. Sonra genel bir yorum yapariz.

Hoca kampa oyunculari istiyordu. Bunlar gidip takimlarinda istenmeyen adamlari son günlerde kiralayip getirecekler. Öyle adamlar belki Lemina gibi 1-2 hafta takimiyla dogru dürûz calismamis olacak, ve hazir oluyum diyene kadar, belki 2-3 hafta lazim olacak onlara...

Kitledigi feghouli mi? Adam kaç maç aldı geçen 2 senede tamam ben de beğenmiyorum da feghouliyi o sezon West hamda aldığı maaşa getirdiler turkiyeye
Aldığı maç kadar da maç verdi. Burası Galatasaray, Feghouili Bey'in canı isteyecek de top oynayacak diye ağzının içine bakamayız. Sanki hayır için oynuyorlar. O parayi alıyorsan hakkını vereceksin kardeşim. Hakkını verince de helal olsun demeye gerek yok parasını çatır çatır alıyorsa mücadele edecek. Yeteneksiz olabilirsin ama kötü mücadele edemezsin. Is ahlakı olan ve takımı benimseyen futbolcular aldığımız zaman düzeliriz. A oyuncusu gider B oyuncusu gelir aslolan Galatasaray.

Geçen yıl kiralama bedellerinin toplamı 5 m euro falandı.

Kiralıkların aldığı toplam maaş da 12.5 m euro falan. Az buz değil.
Abi bonuslari da aciklamiyorlar biz şeffaf diyoruz da şeffaf falan da değil yani.Diagne de +3 falcaoda +2 babelde varmış yine bonus bilmediklerimiz de vardır bence

Arkadaşlar fenerden bağımsız olarak ; Biz kötü bir takımız. Geçen yıl pandemi öncesi 7 8 maç dışında berbattık. Ligde Avrupa da kupa da her yerde. Takım dökülüyor. Ve şu ana kadar neşter derler ya öyle bir işlem yapılmadı. Emre kılınç dışında takıma level attıracak bir transfer yok. O da emre kılınç yani en iyisi bu. En önemli sorun kadronun neredeyse tamamı Muslera hariç ki o da ilk yarı yok. Kariyer zirvelerinin çok uzağında formsuz oyuncular. Falcao Arda Feghouli Belhanda Babel. Yedekler bile jimmy felan 😀

Ya ne belhandaymis arkadaş tamam sözleşme şartları çok agir ama her şeye şu örneği vermeyin yav.Babel daha geçen sene senelik 3.5 milyona 3 senelik imzaladı 33 yaşında belhandadan daha rezalet transfer.Falcao 7 milyona imzalamış daha geçen sene 3 senelik

Su belhanda gitse de her şeye örnek verilmese
Babel 3.5
Falcao 7
Kaynak ?

Geçen seneyi tartışmanın manası yok.Bu yönetimin en kötu yanı her transferi döneminde taraftara kan kusturuyorlar.

Şenol Güneş: "Bakın ben yabancı futbolcuya karşı değilim. Ben başkana da söyledim tüm fikirlerimi. Ben yerlinin üretilmesini istiyorum. Yerli futbolcu üretilmesi için yabancıya futbolcuya kriter getirilmeli. Yoksa ben yabancı futbolcuya karşı değilim." (TRT Spor)

Abi bonuslari da aciklamiyorlar biz şeffaf diyoruz da şeffaf falan da değil yani.Diagne de +3 falcaoda +2 babelde varmış yine bonus bilmediklerimiz de vardır bence
komisyonculara gidiyor o para bizimkiler cukkalama derdinde ali koç verme bizimkiler kapma derdinde

yok mu lan paralı başkan

yönetim istifa

Kerem aktürkoğlunu fb bizim kamptan kaçırıp basaksehire yetiştirme bedeli ödeyip iki kat maaşla imza attırırsa çok komik olmaz mı ben şahsen kahkaha ata ata başkana söverim ama en azından biyerleri sıkışır orta sahaya topçu alırlar

Bahri havadir ustune basa basa trtspor da caner’i transfer ettigimiz iddia etti 2 gun sonra caner fenere transfer oldu

Sosa Galatasaray’a önerildi dedi Fatih hoca sicak bakiyor dedi fenere transfer oldu

Sinan gumus geri dönecek dedi fenere gitti

Kim var Kim yok ilk olarak bize yaziyorlar taraftar tepki göstersin diye

Yönetim de cikip yalanlamiyor ne yazik ki hatalilar bu konuda

kaale almıyorlar iyi de yapıyorlar bu adamı yalanlamak ona değer katar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt