Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yine kötü bir dönemdi çünkü Falcao ile yaz boyu uyutup Diagne'yi ıskarta yapıp satamadılar. Falcao geldiğinde 5 puan kaybedilmişti üstüne 2 maç oynayıp 2 ay yattı.

Sonuca bakarsak da geçen yıl gelmiş olan ve şu an elde olup iş yapar diyebileceğimiz sadece Adem ve Falcao var.
Sahada da yonetim mi oynatsin knk. Yonetim mi maca hazirlasin adamlari. Bu isimlerin cogu hocanin istedikleri veya menajer onerisiyle gelen hocanin da olur dedigi isimlerdi. Biz yarim sezon boyunca seriyi dogru duzgun nasil oynatiriz diye ugrastik. Nzonziyi zaten şutladik. Leminayla seri orta sahasi da bizi sampiyonluga goturuyordu. 8 haftalik pas oyunu sonucu aldigimiz galibiyetler iyice havaya sokmustu bizi.

Geç açıldık hoca sag olsun. Ligin cok uzerinde bir kadro vardi elimizde ama olmadi.

Bu sene de ben mustafa cengizi falan suclamam. Is bitiremeyen transfer ikilisi edi ile büdüyü suclarim. Onlarda yillardir hocanin yaninda hocanin ekibi.

Nzonzi seri lemina 3lüsü falan menajer onerisiydi bence bu adamlar onlari alamazlar. Falcao icin aylarca bekledik. Diagneyi anlatmaya grk yok ztn

Falcaonun 5+2 bonus aldığını sağır sultan duydu.Babel de 2.5+2.5 imza ile senelik 3.3-3.4 arası para alıyor bonuslarini saymiyorum
Ya abin geçin o işleri ben kap açıklamasına bakarım fener taraftarı gibi konusmayin yok 10 milyon aldı. 20 milyon da bonservis verdik.

Şenol Güneş: "Bakın ben yabancı futbolcuya karşı değilim. Ben başkana da söyledim tüm fikirlerimi. Ben yerlinin üretilmesini istiyorum. Yerli futbolcu üretilmesi için yabancıya futbolcuya kriter getirilmeli. Yoksa ben yabancı futbolcuya karşı değilim." (TRT Spor)
Bu nereden çıktı yine yav
Adam belirli periyotlarla ben yabancıya karşı değilim diye hortluyor

Yok rezil herifin teki lakin son secim olduğu için cebinden 20 milyon Euro koydu gitti bir sürü adam aldı o adamlardan faydalandık ve sattık.3 yıllık başkanlığının tek iyi hamlesi

aynen takımı kendi otelinde kampa sokup tuvalet kağıdına kadar misliyle parasını alıyordu :d

Yagiz diyorsa doğrudur. Hocamız türüçü istiyor HO.

Kimse ffp seneye bitiyor diye sevinmesin. Şampiyon olamazsak seneye limitimiz başakşehir kadar olur. O limitle de kimseyi alip getiremezsin. Sanki ffp bitince City, Psg olacağız sananlar var

Şenol Güneş: "Bakın ben yabancı futbolcuya karşı değilim. Ben başkana da söyledim tüm fikirlerimi. Ben yerlinin üretilmesini istiyorum. Yerli futbolcu üretilmesi için yabancıya futbolcuya kriter getirilmeli. Yoksa ben yabancı futbolcuya karşı değilim." (TRT Spor)
İlk 6 saniye..

aynen takımı kendi otelinde kampa sokup tuvalet kağıdına kadar misliyle parasını alıyordu :d
20 milyonu almadı demedim ki.Kulube kestiği faturaları genel kurulda izledik gördük ben dursunu da ovmuyorum ama son senesinde çıkardı koydu parayı şampiyon olabilecek kadro yapti.Nasil alınacaktı kaynak sağlamada o kadar adam

Sahada da yonetim mi oynatsin knk. Yonetim mi maca hazirlasin adamlari. Bu isimlerin cogu hocanin istedikleri veya menajer onerisiyle gelen hocanin da olur dedigi isimlerdi. Biz yarim sezon boyunca seriyi dogru duzgun nasil oynatiriz diye ugrastik. Nzonziyi zaten şutladik. Leminayla seri orta sahasi da bizi sampiyonluga goturuyordu. 8 haftalik pas oyunu sonucu aldigimiz galibiyetler iyice havaya sokmustu bizi.

Geç açıldık hoca sag olsun. Ligin cok uzerinde bir kadro vardi elimizde ama olmadi.

Bu sene de ben mustafa cengizi falan suclamam. Is bitiremeyen transfer ikilisi edi ile büdüyü suclarim. Onlarda yillardir hocanin yaninda hocanin ekibi.

Nzonzi seri lemina 3lüsü falan menajer onerisiydi bence bu adamlar onlari alamazlar. Falcao icin aylarca bekledik. Diagneyi anlatmaya grk yok ztn

Hocam bu 2.videoya göre kim bilir şuan kimleri kimleri istiyor da asıl istediklerine henüz gelemedi. Transfer stratejisine bayıldım başkanın bence çok mantıklı Strateji.

İşte maliyet/sonuç analizi yaparsak yüksek maliyete başarısız bir dönem üstüne elde kalanların da çoğu çöp.

İsim bazında iyi olsa da sonuç olarak zarar gördük.

Belhanda ve babel gitmese orta saha almayacak mi bu çapsizlar? Ne alakası var 2 durumun. Elinde 1.7 var en az 1 orta düzey adam rahatlıkla alırsın zorlasan 2. Yönetim bir an önce bırakmalı. 1 hafta içinde transfer olmasa yönetim istifa tag açılmalı. Bizim albayrak gibi 50 gün zamanımız yok. Adam resmen demiş ki 50 gün var bırakın yatayım biraz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_______________| ___GK___ |
______Cabezas___Boss___Marcao
_________________Lemar
Omarinho_Johansen_Kusjajew___Marcelo
____Jozwiak________________Emrimho
_________________Falcao

#3143 #TurkishChampion20/21Squad #ihavedreams

Bu kadro her maç +18 görüntü çıkartır yayın kuruluşuna, bize de keyifli vakitler

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Ligin üstünde bir kadroya sahibiz. Defans, kaleci, bekler, forvet ligin üstünde. Ayrıca kadroyu koruduk. Oyuncular eksiksiz bir şekilde kamp geçiriyor. Bazıları gibi alışma süreci olmayacak.

Bazen Fatih Terim'e kızsakta o oldugu sürece her zaman ligin 1 numaralı favorisi oluruz. Yeterki geçen seneki gibi, (pozisyon oyunu) bilmediği alanlara girmesin. Birde orta sahaya Lemina-Seri profilinden farklı basan yüksek tempolu oyuncular alsın. Geçen sene pandemi olmasaydı şampiyonduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt