Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence maclar seyircisiz olacak diye rahatlar
hayır bence bu sene ikinci kez salgı krizi olacak diye düşündüklerinden bu kadar rahatlar. Eğer dünya nisan ayının kopyasını yaşarsa ( ki yasama ihtimal yaşamamaya gore 3-5 kat fazla) bu sene ne lig oynanır ne de tescil edilir, o yüzen daha yumuşak bir kadro ile atlatma pesindeler. Gel gelelim bu fikirde muhteşem doğru bir hareket ama bunu yaparken araya 20 yas genç potansiyelli 200-300 bin euroluk oyuncuları alırsanız bir anlam ifade eder.

Valla bizim tarihimizin net en kötü başkanı Dursundur. Yani tamam simdikilerde çok beceriksiz vs ler ama Dursun kadar da para saçmadılar bence.
Yahu bakiyorum simdi isimlere,

Carrasso 600k euro
Latovlevici 750k euro maas+ 550k bonservis
Serdar aziz 2m euro maaş+bonservis 4.5m
Tolga 2m maaş+ 3m bonservis
Ahmet 900k maaş+ 2.5m bonservis
Eren 2.15m maaş +4m bonservis
Josue 700k maaş +700k kiralama
Sigthorsson 1.2m maaş +700k kiralama
De Jong 2.5m maaş

Bunlar sırf direk çöpe giden paralar. Katki sağlayan mariano vb isimleri saymadım. Yazık günah şu paralara bak cidden çıldırmamak elde değil
Dursunun kötü başkanlığını tartışmıyoruzki. Dursun için yazdığım deklerasyon konusu duruyor forumda, Şubat 2017de açmıştım, ilk gün geldiğinde bu adamdan başkan olmaz demiştim.

@Alp Memduh Kalyoncu şahit.

Hamsilerin ilk11i

Screenshot_20200829_170820.webp

a sporda samsunspor'un 100bin euroya aldığı oyuncuları izleyelim.

Valla bizim tarihimizin net en kötü başkanı Dursundur. Yani tamam simdikilerde çok beceriksiz vs ler ama Dursun kadar da para saçmadılar bence.
Yahu bakiyorum simdi isimlere,

Carrasso 600k euro
Latovlevici 750k euro maas+ 550k bonservis
Serdar aziz 2m euro maaş+bonservis 4.5m
Tolga 2m maaş+ 3m bonservis
Ahmet 900k maaş+ 2.5m bonservis
Eren 2.15m maaş +4m bonservis
Josue 700k maaş +700k kiralama
Sigthorsson 1.2m maaş +700k kiralama
De Jong 2.5m maaş

Bunlar sırf direk çöpe giden paralar. Katki sağlayan mariano vb isimleri saymadım. Yazık günah şu paralara bak cidden çıldırmamak elde değil
Toplasan 10m euro degil yaw. Falcaonun sadece gecen seneki maasi. Satilip 40m para kazanılan transferleri de var.

Nurullah kadar kalecimiz yok bu ülkede spor yöneticileri harbi bir boktan çakmıyorlar

Geçen sene sakat oyuncuları değil formsuz oyuncuları yazıyorum

Belhanda
Feghouli
Marcao,
Mariano
Nagatomo
Nzonzi

Mariano ve Marcao ligin ilk yarısı formsuzdu. Hatta yeni gelen Sarachi bile bir dönem formsuzdu. Kezâ aynı şekilde Serinin performansı ilk yarı iyi değildi. Sonradan toparladı.

Bu yazdığım oyuncuların hemen hemen hepsi as oyunculardı. Bunlara sakatları ekle

Falcao,
Luyundama,
Andone
Lemina

Bunlar sık sık sakatlanan as oyuncular. Hatta ligin sonuna dogru Marcao ve Muslera'yı da ekle. (Hatta 2. yarı başında Sarachi de sakattı)

Geçen sene anormal bir durum vardı. Bartali sagolsun. Sık sık sakatlanmalar oyuncuların forma girmesini engelledi. (oyuncuların çogu da düzenli kamp dönemi de geçirmedi) Ayrıca hocanın ilk dönem pozisyon oyununda ısrar etmesi de oyuncuların forma girmesini engelledi.

Orta sahaya 2 saglam oyuncu. Birde kanat yada 10 numara başka bir şeye gerek yok

Toplasan 10m euro degil yaw. Falcaonun sadece gecen seneki maasi. Satilip 40m para kazanılan transferleri de var.
Menajerlerin kucağına oturduğumuz senelerdi. Bana kalırsa bu yönetim transferde çok çapsız doğru ama menajerlere şimdi şu kadar komisyon vs desek önümüze oyunculari dizerlerdi. Örnek F5 takımı. Sağa sola hayvan gibi saldırıyorlar sorsan hepsi beleş geldi ama arkada menajerlere ne veriliyor vs hiç konusu geçmiyor. Carlos vs uğraşıyor diyorlar Zahavi için. Babasının hayrına mi uğraşıyormuş Carlos misal.

Bu fb nin en büyük artılarından biri avrupada olmamaları geniş kadro az maçınalar için çok iyi, bu sene şampiyonluk için bu dar kadroyla biseyler den vazgeçmemiz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt