Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer konusunda biraz da yönetim adına düşünüyorum. kimseyi satamıyorlar ve haliyle alamıyorlar. ama bence asıl sıkıntıya sokan feghouli, belhanda, babel'i alacakları karşılığında serbest bırakıp bırakmamak. bu adamlar para kazandırmayacak belli. bir senelik maaşları da 10 milyon euro şimdi bu adamların sözleşmesini feshetsen yerine adam alamayacaksın ve taraftar bu sefer niye bunları gönderdiniz diyecek. oynasalar ve yine transfer yapamasan bu sefer ligde 7. olsak niye bu heriflere para verdik bir sene diyecek taraftar.

ben gönderilmeleri taraftarıyım transfer olmadığı takdirde bu heriflerle 6. olmayız da 8. oluruz. 10 milyon euro boşuna verilmemiş olur. ama iş transferin son günlerine kalırsa alacakları karşılığında da gitmez herifler.

Adnan Öztürk nasıl olur başkanlık için düşüncelerinizi merak ediyorum
adnan öztürk ve ali dürüst gibi adamlar ne zaman ihtiyaç duyulsa görevden kaçtıklarını düşünüyorum.Adnan öztürk başkanlığa aday oldu ama bence o reklam kokan bir adaylıktı şansı olmadığını bile bile .Bizim o nefin başkanı gibi genç zengin adamlara ihtiyacımız var

Semedo iyi oyuncu hem potensiyelli hem genc fatih hoca gelistirir gelsin

Bu yönetimi savunmuyorum hatta beceriksizin önde gidebilir fakat bu böyle diye dursun u yalamaya gerek yok. Dursunun mirasiymis ne mirası varmış. Araplara bile pahalı gelen kapı gibi sözleşmelerle adam toplamak kırk küsur bonservis vermek mi miras oluyor ffp ye onun yüzünden girdik. İyi madem dursun iyiydu bizde yine alalım böyle içi geçmiş boş adamlara milyonlarca yıllık vererek. Bunları kotuleyecegiz derken sapitmaya gerek yok. Bu adam değil miydi koca Riva yi yok pahasına verip onuda yarısına bankaya kirdirtip hiç eden. Bu değil miydi rivayi hükümete peşkeş çeken geçin bu isleri

Valla gelecek hiç parlak gözükmüyor. Potansiyel olarak iyi bir başkan adayı da yok ufukta.
Aslında var hemde çok fazla ama yiyici liseli fosillerden ve. Başka sebeplerden kendilerini geride tuutyorlart
Misal krasnadorun 2.baskana Sabahattin demirbilek sanır genç zengin sakallı bir abimiz hasta cimbomlu başkanlık istegide var
Onun dışında nekadar kizsamda Ali Sabancı bir gün Galatasaray başkanı olma hayalim var demişti
Aklıma gelmeyenler de var ama biz potansiyelini kullanamayan en mal kulubuz
Düşünün fener para dileniyor cem yılmaz beyaz vs herkesi çingene gibi TV'ye çıkarıyorbizim çok daha fazla unlumuz var

Misal İmirzalıoğlu yada kıvanç Tatlıtuğ yada Şahan Gökbakar biz bu adamları neden hiç kullanmıyoruz
Yani öyle bir başkan gelmeli ki tüm camiayı harekete geçirmeli

bugün 5+ farkli isimle haberler cikti galiba

hicbiri gelmez ama yine de güzel

10 milyonluk maaş bütçesiyle free veyahut bonservissiz oyuncu nereyi bulamiyorsun ya. Bir suru bos oyuncu vardı transferin ilk haftaları bu karar alsan hele muazzam oyunculara imza attirirdin. Birşey yapamak istemiyorlar
transfer konusunda biraz da yönetim adına düşünüyorum. kimseyi satamıyorlar ve haliyle alamıyorlar. ama bence asıl sıkıntıya sokan feghouli, belhanda, babel'i alacakları karşılığında serbest bırakıp bırakmamak. bu adamlar para kazandırmayacak belli. bir senelik maaşları da 10 milyon euro şimdi bu adamların sözleşmesini feshetsen yerine adam alamayacaksın ve taraftar bu sefer niye bunları gönderdiniz diyecek. oynasalar ve yine transfer yapamasan bu sefer ligde 7. olsak niye bu heriflere para verdik bir sene diyecek taraftar.

ben gönderilmeleri taraftarıyım transfer olmadığı takdirde bu heriflerle 6. olmayız da 8. oluruz. 10 milyon euro boşuna verilmemiş olur. ama iş transferin son günlerine kalırsa alacakları karşılığında da gitmez herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt