Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 20 falan veriyorlarsa iyilik hareketi başlatıp babel ile belhandayi hediye ettiğimizi açıklayalım belki alırlar.

mensahin bjkye gittigi iyi oldu en azindan o kazigi sokmadilar ama faydasiz oyuncular bulmak bunlarin isi

marcaoyu satmadan su polon ligindeki 3 oyuncuyu getirsinler iste kamil miydi moder miydi neydi

sonra paranin bizde oldugunu bildikleri icin fazla fiyat cekecekler muhabbetini hic cekemem

O rakam hep aynimi kaliyor?

Transfer fee being paid for the player is above the 75th percentile of all Premier League transfers in the previous season

Söyle birsey var.

Brezilyalilara ozel durum

Yaşına gore ve avrupa kupalarinda oynama durumuna bagli sanirim

Misal bi oyuncu ismini cikaramadim 25 milyon euroya gidince is izni cikarabildiler

Aklima gelince yazacagim ornegi

Yeterin Allahinizi severseniz sabah askam ayni seyleri yazmaktan bikmiyormusun Su yinetimi bende begenmiyorum ama Aldiklari oyuncularda ortada sanki surekli yerlilere para harcamislar gibi gosteriyorsunuz.M.Cengiz hangi yerliye yuksek bonservis verdi?Ekre Akbaba var oda Ligin en iyi yerli 10 numarasiydi

Ozandan gelen büütün parayı Diagneye gömmüşlerdi, bunuda ülke içindeki topçulara gömerlerse şaşırmam.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saint-maximinle kafa kafaya takas etsinler :)

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mensahin bjkye gittigi iyi oldu en azindan o kazigi sokmadilar ama faydasiz oyuncular bulmak bunlarin isi

marcaoyu satmadan su polon ligindeki 3 oyuncuyu getirsinler iste kamil miydi moder miydi neydi

sonra paranin bizde oldugunu bildikleri icin fazla fiyat cekecekler muhabbetini hic cekemem

Iyi ki bjk mensahi aldı yoksa simdi 10m gomerdik. Kayseri baskani erkenden satarak mallık etti.
iki mesaj üstte yazdigimi yazip layklari götürmüsün. isimden kaybediyorum ben herhalde

SAYLAK pek iyi gitmedi herhalde, degistirmek lazim. @Keramettin TANRIVERDİ

artik antep macinda ilk hafta ahmet stoper orta saha donk taylan olur

sonra berabere biterse tu kaka fatih terimi bunlara mahkum ettiler vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt