Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu hic soyleme ya.Bizde de apo var dengelenir işte.
Net bilgi
20 milyon uzeri olmasi lazim teklifin yoksa is izni cikaramaz ncastle
Ornekleri mevcut
erdi dikmen'i kacirdikAytac Kara
Caner Osmanpasa
Halil Akbunar
Erdi Dikmen
hayirli olsun Marcao satisindan sonra
O rakam hep aynimi kaliyor?
Transfer fee being paid for the player is above the 75th percentile of all Premier League transfers in the previous season
Söyle birsey var.
Marcao'ya18 milyonluk sözlu teklif varmis. inanalimmi?
Sözlü teklif nasil oluyor ya? Teklif ya vardir ya yoktur sözlüsü yazılısı mi varmış?Marcao'ya18 milyonluk sözlu teklif varmis. inanalimmi?
marcao satılacaksa apoyu o paradan uzak tutun yoksa aytaç ve halile basar bütün parayı
Yeterin Allahinizi severseniz sabah askam ayni seyleri yazmaktan bikmiyormusun Su yinetimi bende begenmiyorum ama Aldiklari oyuncularda ortada sanki surekli yerlilere para harcamislar gibi gosteriyorsunuz.M.Cengiz hangi yerliye yuksek bonservis verdi?Ekre Akbaba var oda Ligin en iyi yerli 10 numarasiydi
156 milyon lira mi oluyor yaw.
Vay babayin
mensahin bjkye gittigi iyi oldu en azindan o kazigi sokmadilar ama faydasiz oyuncular bulmak bunlarin isi
marcaoyu satmadan su polon ligindeki 3 oyuncuyu getirsinler iste kamil miydi moder miydi neydi
sonra paranin bizde oldugunu bildikleri icin fazla fiyat cekecekler muhabbetini hic cekemem
iki mesaj üstte yazdigimi yazip layklari götürmüsün. isimden kaybediyorum ben herhaldeIyi ki bjk mensahi aldı yoksa simdi 10m gomerdik. Kayseri baskani erkenden satarak mallık etti.