Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao satılsın istemem ama.Tıpkı Ardanın parası gibi bu da çarçur olur.Pişman oluruz.Bekleyelim adam gibi bir yönetim gelsin.

Screenshot_20200829-215539_Samsung Internet.webp

Newcastle in defans transferine verdigi en yuksek para 13.5m euro
Ruyadan uyanma vakti
10+3m bonus diyorum haftalardir oyle de olacak gibi

Newcastle United’ın Marcao için resmi bir teklif yaptığını doğrulattık.
Henüz satış söz konusu değil.
Gelen teklif 20 milyon eurodan az.
Fatih Terim, Marcao’nun gelen teklifteki ücrete satılmasını istemiyor. (Nexus Sport)

Sonraki satıştan pay almak lazım.Marcao es kaza premier ligde başarılı olursa bir sonraki transferi acayip paralara yapar.

Belhanda ve Babel'i de postalayıp, 3 orta saha, 1 kanat, 1 as ve 1 yedek stoper almalıyız.

Ekli dosyayı görüntüle 91300
Newcastle in defans transferine verdigi en yuksek para 13.5m euro
Ruyadan uyanma vakti
10+3m bonus diyorum haftalardir oyle de olacak gibi

Tamamda forvetlerede en fazla 25 vermisler zamaninda. Sonra gidip nerdeyse iki katina Joelintonu aldilar. Onlar icin 15-18 arasi fazla sorun olmaz. Hele sonra daha pahaliya satabilecekleri oyuncuysa. Sahibleri zaten anca öyle transferlere izin veriyordur. Adamin derdi Newcastleden para kazanmak.

25 e zorlamak lazim ne koparirsan kar diyerek o para.bizi ihya eder tum takimi kurariz iki uc bonservisli genc dusuk maasli adam almak lazim hauge gibi

Tamamda forvetlerede en fazla 25 vermisler zamaninda. Sonra gidip nerdeyse iki katina Joelintonu aldilar. Onlar icin 15-18 arasi fazla sorun olmaz. Hele sonra daha pahaliya satabilecekleri oyuncuysa. Sahibleri zaten anca öyle transferlere izin veriyordur. Adamin derdi Newcastleden para kazanmak.

Valla ins dedigin gibi olur ama ben totalde 13m civarina bitecegini dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt