Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardanın parası çarçur olmadı yahu eboueyi meloyu rierayı falan almadık mıMarcao satılsın istemem ama.Tıpkı Ardanın parası gibi bu da çarçur olur.Pişman oluruz.Bekleyelim adam gibi bir yönetim gelsin.
Bu rakama satilirsa buyuk is yapmis oluruz yaw.Demek Fode Koita için vereceğimiz para miktarı bu kadar.
Son anda gitti diye oyle olduMarcao satılsın istemem ama.Tıpkı Ardanın parası gibi bu da çarçur olur.Pişman oluruz.Bekleyelim adam gibi bir yönetim gelsin.
ŞaşırmadımNewcastle United’ın Marcao için resmi bir teklif yaptığını doğrulattık.
Henüz satış söz konusu değil.
Gelen teklif 20 milyon eurodan az.
Fatih Terim, Marcao’nun gelen teklifteki ücrete satılmasını istemiyor. (Nexus Sport)
Bu rakama satilirsa buyuk is yapmis oluruz yaw.
Bakalim paralari kime gömecekler. Var mi turkiyede alacagimiz vasat adam
Hoca gelen paranın 4/3'ünü İrfan'a yatırtırsa sıçarız harbiden
Ekli dosyayı görüntüle 91300
Newcastle in defans transferine verdigi en yuksek para 13.5m euro
Ruyadan uyanma vakti
10+3m bonus diyorum haftalardir oyle de olacak gibi
Haha 20 hayal, 10-12 civarıdır satılmasın bu paralara.Newcastle United’ın Marcao için resmi bir teklif yaptığını doğrulattık.
Henüz satış söz konusu değil.
Gelen teklif 20 milyon eurodan az.
Fatih Terim, Marcao’nun gelen teklifteki ücrete satılmasını istemiyor. (Nexus Sport)
2seneye bölünmüş ödeme planı vardı 2013 yilina geldiğimizde taksitleri odeyemiyorlarsdi sonra yapılandırma yapıp 40a falan bolduk belki hala ödenmemiş taksiti bile cikabilirArdanın parası çarçur olmadı yahu eboueyi meloyu rierayı falan almadık mı
Tamamda forvetlerede en fazla 25 vermisler zamaninda. Sonra gidip nerdeyse iki katina Joelintonu aldilar. Onlar icin 15-18 arasi fazla sorun olmaz. Hele sonra daha pahaliya satabilecekleri oyuncuysa. Sahibleri zaten anca öyle transferlere izin veriyordur. Adamin derdi Newcastleden para kazanmak.
thoması versinler helalleşelim2seneye bölünmüş ödeme planı vardı 2013 yilina geldiğimizde taksitleri odeyemiyorlarsdi sonra yapılandırma yapıp 40a falan bolduk belki hala ödenmemiş taksiti bile cikabilir