Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
omar luyindama xxx saracchi
xxx xxx
emre xxx xxx
diagne

marcao satilirsa 5xden en az 4ü bonservisli adam olmak zorunda. feghouli olmasa bile handa ve babel'den kesinlikle kurtulmak lazim. bonservis girdisi gösterecek sekilde paketlemeleri lazim bunlari. artik satabilecegimiz adamlar almamiz lazim.

luyindama disinda görüldügü üzere cok bir para edecek adam kalmiyor marcao'dan sonra. saracchi leipzig'e dönünce seneye yine sol bek krizi bas gösterecektir.​

Şu herife sorsan , 10 gün önce marcao kesin elden çıkarılmayacak derdi.

Bu adamın şu fotosunu gördüğüm gün engeli basmıştım
Bu da kankasi Burhan Terzi de kolpacı
Itibar etmesin kimse haberlerine
images (50).webp

Yönetimden yalanlama felan gelmezse haberler doğrudur .
Pazarlık işlerine Albayrak bakmaz umarım.
Keşke Haldun Üstünel de gelse yav
İşlerine vakit ayırıyomuş.Onu geçtim bize öyle bilinen bi sportif direktör gerekmiyo.Gaziantep'in sportif direktörü gelse transfer konusunda rahatlardık.Bizim ilgilendiğimiz oyuncuların ligi belli.Scout transferi için 4-10 milyon euro arası bütçemiz var.Gidipte Manchester United-Real Madrid gibi takımlardan bonservisli oyuncu alamayız.Kasımpaşa-Alanyaspor-Antalyaspor gibi takımların sportif direktörleri de etkili bu konuda.Uygun maaşla bu işi yapacak adam kolay bulunur..

Ayrıca sırf paramız var diye saçma bonservislere çıkmamamız lazım. Gerekirse kalanı harcamayıp borçları öderiz. Mesela paramız oldu diye Coulibaly’ye 3 bayılmamamız lazım 1.5 beğenmiyorlarsa alternatiflerimiz vardır diye düşünüyorum.

ryan fraser hala bir yere imza atmadi sanirim. maliyeti daha düsük olacak isimler ise zivkovic ve jordon ibe. kanat olarak bu 3ü bedelsiz. monaco'dan keita kiralanabilir. bu hauge yoklanabilir, epey iyi istatistikleri var. skov gibi üzülme ihtimalimiz var almazsak.

orta sahada kuzyaev-moder vs. bir sürü oyuncu var.

İşlerine vakit ayırıyomuş.Onu geçtim bize öyle bilinen bi sportif direktör gerekmiyo.Gaziantep'in sportif direktörü gelse transfer konusunda rahatlardık.Bizim ilgilendiğimiz oyuncuların ligi belli.Scout transferi için 4-10 milyon euro arası bütçemiz var.Gidipte Manchester United-Real Madrid gibi takımlardan bonservisli oyuncu alamayız.Kasımpaşa-Alanyaspor-Antalyaspor gibi takımların sportif direktörleri de etkili bu konuda.Uygun maaşla bu işi yapacak adam kolay bulunur..
Kesinlikle
Albayragi severim ancak florya dışına çıkmaması gerektiğini düşünenlerdenim

muslera
omar luyindama xxx saracchi
xxx xxx
emre xxx xxx
diagne

marcao satilirsa 5xden en az 4ü bonservisli adam olmak zorunda. feghouli olmasa bile handa ve babel'den kesinlikle kurtulmak lazim. bonservis girdisi gösterecek sekilde paketlemeleri lazim bunlari. artik satabilecegimiz adamlar almamiz lazim.

luyindama disinda görüldügü üzere cok bir para edecek adam kalmiyor marcao'dan sonra. saracchi leipzig'e dönünce seneye yine sol bek krizi bas gösterecektir.​

No 10 Arda kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt