Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.327
- 7.190
- 2.358
Tudor ? Kariyer yapıyorum İmparator ile. Fifa da oynasak Hoca bizim için 1.ci seçenek.Tudor mu var takimin basinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor ? Kariyer yapıyorum İmparator ile. Fifa da oynasak Hoca bizim için 1.ci seçenek.Tudor mu var takimin basinda
Oscar kim?Luis abram hague moder hatta artı Oskar rahart alınır o paraya. Keşke olsa ama ihtimal vermiyorum
Linnes A Takimda olur.
bende videolardan izledim sadece agır oyuncu izlenimi veriyo boyuda uzun teknigi düzgün mesela cok belli ama öyle cok yırtıcı dripling atan tarzda bi adam degil gibi duruyoModer dedikleri gibi yavas mi?
Imkansiz. Cok sacma, ya sakatlanirsa? Adam zaten ilk yedek oyuncu ve 2 mevkiyi yedekliyor.Belli olmaz bizimkilerin isi hem sure alamayacak kolay kolay oynasin iste genclerle ztn sagbek yok altyapida
Fifa 18 oldugu icin dedimTudor ? Kariyer yapıyorum İmparator ile. Fifa da oynasak Hoca bizim için 1.ci seçenek.
Cardozo varta şu bir sene sakat geçiren bedava alınıp kiralansin risksiz cok iyi olur , olur da tutarsa marcao dan iyiOscar kim?
Insallah kanser etmez.bende videolardan izledim sadece agır oyuncu izlenimi veriyo boyuda uzun teknigi düzgün mesela cok belli ama öyle cok yırtıcı dripling atan tarzda bi adam degil gibi duruyo
bence kanser etmezde cok büyük bi beklentim yok acıkcası millet sürekli her oyuncuyu sisirdigi icinInsallah kanser etmez.
Kolombiyali olan mi?Cardozo varta şu bir sene sakat geçiren bedava alınıp kiralansin risksiz cok iyi olur , olur da tutarsa marcao dan iyi
orasi dogru tabi ama a takimdan oyuncular olur mutlaka rezervdeImkansiz. Cok sacma, ya sakatlanirsa? Adam zaten ilk yedek oyuncu ve 2 mevkiyi yedekliyor.
Pat diye sahaya sürülecek adam abram zaten o kiraya verilip gelecek için ne olur ne olmaz ya tutarsa yatirimiKolombiyali olan mi?
O gelse bile Ahmet yerine yedek icindir. 1.5 yil oynamayan adam pat diye sahaya surulmez
Moder dedikleri gibi yavas mi?
Mutlaka ana Linnes riskli oyuncu. Dandik maclarda riske atilmamali. Jesse, Jimy filan oynar.orasi dogru tabi ama a takimdan oyuncular olur mutlaka rezervde
Sasirmamak lazim bi baslasin ztn goruruz.
Bence iyi renktaş. ManU takipteymis. Bu performansla devam etsin sene sonu bir yere kapak atar bankoBu Hauge baya övülüyor gerçekten iyi mi o kadar ?
ben psv, az alkmaar falan bekliyorum bu sarı pipi içinBence iyi renktaş. ManU takipteymis. Bu performansla devam etsin sene sonu bir yere kapak atar banko
Golü inanılmaz kokluyor. Bitiricilik özelliği yuksek.Bu Hauge baya övülüyor gerçekten iyi mi o kadar ?