- 15 Aralık 2011
- 18.645
- 7.368
- 1.513
Yönetime güvenmiyorum satsalar bile15 milyonun altına satar bu beceriksizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim ne fredi ya adamlar elinde ki coulibalyi 700 bin euroyu şu kadar zamanda ödeyelim dye kaçırdılar adamın fiyatı 3 m oldu hala fred falan diyen varFred için kiralama bedelini 2 milyona çıkarmışız. Keşke gelse. Yalandır muhtemelen.
Weisman diye bir İsrailli oyuncu varmış. Onunla ilgileniyormuşuz.
Fanatiğe göre Mehmet Ekiciyi tekrar gündeme almışız. Yine Lerma ile ilgili görüşmeler sürüyormuş.
fausto vera- merkezTr den topçu almasınlar yeter benim için.
24 yaş altı söyle lan. Bunlar yaşlı

10 milyon euroEvander kaça patlar yav, marcaodan gelen parayla alsak
fausto vera- merkez
jorge carrascal- ofansif kafasına göre
![]()
fausto vera- merkez
![]()
Evander kaça patlar yav, marcaodan gelen parayla alsak
Bak bu güzel. Bana bunlarla gel, sokturms irfanafausto vera- merkez
![]()
işte para olunca böyle herifleri alacaksın gidip 30 yasındaki gelecegi bi şey getirmeyecek adama bayılınca böyle para arıyoruz yerdenVera Ajax’a çok yakın diye biliyorum. Olsa efsane olur. Direk ikinci transferi 20 milyon. Onun yerine Cheick Doucore veya Ibrahima Sissoko düşünülebilir.
Bak bu güzel. Bana bunlarla gel, sokturms irfana
Bir tane de portekiz veya ispanyol bulup önlibero için kuzeyden bir kavruk oyuncu alırsak; ortasaha orgazmı olur.işte para olunca böyle herifleri alacaksın gidip 30 yasındaki gelecegi bi şey getirmeyecek adama bayılınca böyle para arıyoruz yerden![]()
Çok aptalca paralar harcamışız. Ffp iyi aslında her sene sabit 10-15m bonservis harcama limiti koyacaksın.river ukraynadan aldı 2.5e falan yanı basımızda herifler ama bize bak![]()
Hlozek'i niye 10 kağıda vereceklerini düşünüyorsun yav?Moder iyi beğendim ama ben Hlozek'i isterim abi. Moder'e vereceğim 7-8'in üstüne 2 daha koyar Hlozek'i alırım. Gelecek senelerde ismini çok duyacaz. Lech Poznan da bide Filip Marchwinski var. Oda enteresan bir futbolcu.
Döve döve alırız. Hele bir marcao 17 ye gitsin.dün Hauge icin 2-3 milyon yazmisiniz
o paralara birakirlar mi, daha fazla isterler gibi