Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan yurtdisina gitsin seneye bedavaya kiralariz agir hantal bir adam avrupada hayatya is yapmaz o hizla tr den baska yerde oynayamaz bize hizli zimba gibi adam lazim irfan futbolu 1980 lerden kalma nostalji

Yönetimi savunma amaçlı söylemiyorum ama bu Belhanda'nın maaşı 1m olsaydı bile satışı zor olan bir topçu.
Geldiğinden beri 100 küsür maça çıkmış ve toplasan 10 tane iyi maçı çıkmaz, yaşı 30 olmuş. Şut özürlü bir 10 numara !
Aklı başında hangi takım, fiyatı uygun bile olsa bu kadar rezil bir performans gösteren bir topçuyu ister ki ???

İrfan'a bok atmaya gerek yok. Sadece Fransa maçlarında ki performansı ne kadar önemli bir oyuncu olduğu gösterir. Ki süper lig maçlarında da aynı performansı gösterdi adam. Bizde olsa keşke orta saha aramasak bu kadar. Mesela Fernando gibi bir adamla oynasa değeri katlanır.

Bizim felsefe degistirmemiz lazim
Sarpsbourg taki 19 yasindaki bebeyi alip
Bizim ligten ornegin Hatay spora kiralamamiz lazim Lig icerisinde pilot takimlarimiz olmali

Dusuk ucretle alip bedava turkiye ligine istedigi zaman geri cagirma maddesi ve oynatma garantisi ile kiralamak lazim her sene bunu en az 3 4 oyuncu icin yapmak lazim 2 tanesi tutsa yeterli neden denemiyoruz merak ediyorum

Altyapıdan çıkan kaliteli oyuncuları da ekleyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper lig 169 maç 19 gol 21 asist İrfan Can... Bu adamı alıp 2.Belhanda vakası mı yaşayalım

Kestiği atakları ve pas yüzdesini de koysaydın keşke.
Belhanda'nın hangi pozisyonda oynadığını ben daha kavrayamadım.
Oyun kuramıyor ne deep ne önde.
Kesici değil, duran toplar leş, top kaybı, pas hatası o biçim.
Fizik desen çocuk gibi.
Bütün maç boyu, koşan adamın önüne bir pas atar o kadar.

İrfanı koy 6 ya oynar koy 8 e orada da oynar. Fizik kalitesi de iyi.
Bizim sorunumuz zaten kaliteli futbolcu değil.
Alırken ve maaş verirken kaybediyoruz.
Sonra da futbolcu bu paraları nerede bulacağım. İstanbul'da şey üstünde fındık kırıyorum diye elde patlıyor.

Gscimbom mobil

İdmana gelmeme kararı alan Messi'ye Yönetim'den sert cevap: "1 yıl kalan sözleşmende idmanlara alınmayacaksın. Ayrıca hiçbir takıma gönderilmeyeceksin."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt