Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
UzaBenim vizyonu mu nereden anladın merak ettim ?
Kendinizi bu kadar belli etmeyin ergen olduğunu alıntılayarak belli ettiğin için seni gscli ergenler listesine ekledim haberin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaBenim vizyonu mu nereden anladın merak ettim ?
Kendinizi bu kadar belli etmeyin ergen olduğunu alıntılayarak belli ettiğin için seni gscli ergenler listesine ekledim haberin olsun
KesSana çüş.
şutu yok muIrfancan da ne goruyorsunuz cidden soruyorum.
Seneye 26 yasina girecek, genc sayilmaz.
Adam gecme kalibiyeti yok
Sutu yok
Fizigi ciliz
tek artisi turk olmasi ve pasor bir orta saha.
Bize 6 numara da adam yiyen isiran bir adam lazim, ve delici bir 8 lazim.
ÖğrendimSevki kara toptan anlamiyor, ugrasmaya degmez.
Sen kes. Bu benim düşüncem. Sana ne? Çüş deme hakkını nerden alıyorsun?
irfan yerli önümüzdeki sene sınırlama gelecek ve bizde orta sahada ömer bayram belhanda gibi leşler varIrfancan da ne goruyorsunuz cidden soruyorum.
Seneye 26 yasina girecek, genc sayilmaz.
Adam gecme kalibiyeti yok
Sutu yok
Fizigi ciliz
tek artisi turk olmasi ve pasor bir orta saha.
Bize 6 numara da adam yiyen isiran bir adam lazim, ve delici bir 8 lazim.
Üstat selam, beni de ekler misin listeye. 16 yaşında azılı bir ergenim.Benim vizyonu mu nereden anladın merak ettim ?
james rodriges mi acaba yoksa rakatic miLevent Ümit Erol: “Galatasaray, ismi sır gibi saklanan bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.”
UzaSen kes. Bu benim düşüncem. Sana ne? Çüş deme hakkını nerden alıyorsun?
İsmi unutmayız inşallahLevent Ümit Erol: “Galatasaray, ismi sır gibi saklanan bir dünya yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.”
Haluk Yürekli : Galatasaray 1 Eylül’ü bekliyor. Arabistan’da transfer dönemi açıldığında Belhanda satılacak. Belhanda ve Babel kesin gidiyor.
irfan yerli önümüzdeki sene sınırlama gelecek ve bizde orta sahada ömer bayram belhanda gibi leşler var
Hadi lan. Sen uza. Engelliyorum. seninle zaman kaybedemem. Zamanıma yazık. Fikirlere düşüncelere saygılı olmayı öğrenin önce. Çüş müş size çüş neyse bak dalgana.
eğer bu olursa haluk yüreklinin forması olsa alırdım valla eviminde baş köşesine asardımHaluk Yürekli : Galatasaray 1 Eylül’ü bekliyor. Arabistan’da transfer dönemi açıldığında Belhanda satılacak. Belhanda ve Babel kesin gidiyor.