Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad, gerginleşmeyelim. Arkadaş gaza gelip yazmış olmalı. Ya da alkolikti kendisi. Yine fazla kaçırmıştır.Hadi lan. Sen uza. Engelliyorum. seninle zaman kaybedemem. Zamanıma yazık. Fikirlere düşüncelere saygılı olmayı öğrenin önce. Çüş müş size çüş neyse bak dalgana.
ya hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bencede lazım olanlar bunlar.Bu arada irfanı zaten almamız imkansız deli gibi para ister o Galatasaray görnümlü hain başkanları ama olurda alabilirsek İrfanın bizde Selçuk etkisi yaratacağına inanıyorum .Birde on konusunda şöyle düşünüyorum günümüz futbolunda İrfan ve Dorukhanı çift 8 arkalarında sağlam bir 6 Oynatırsak büyük mesafe kaydederiz bence.!0 nolu sisteme artık inanmıyorumBen orta sahaya mumkun olursa, hic bir yerli istemiyorum.
Yerli orta sahalar is yapmiyor bizde, altin jenerasyon haric.
Melo tarzi 6
Delici bir 8
Skorer bir 10
bu lazim
Yok daha neler.Deniz Türüç & Feghouli takası olabilir. (Takvim)
CERN de çalışıyor kendisi zira vakit kaybedemez. Fikirlere saygı deyip kesinlik belirten cümleler kuruyor.Hadi lan. Sen uza. Engelliyorum. seninle zaman kaybedemem. Zamanıma yazık. Fikirlere düşüncelere saygılı olmayı öğrenin önce. Çüş müş size çüş neyse bak dalgana.
Ne kadar boş bir adam bu şenol.Şenol Güneş: "Yabancı konusunu tartışıyoruz ancak ekonomide, üretimde sorunlarımız var. Uluslararası başarımız yeterli değil. Şampiyon takımımız ön eleme oynayabilir. Üretim yapmalıyız." (A Spor)
Akin, Almada'yi yazan sen miydin?ya hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bencede lazım olanlar bunlar.Bu arada irfanı zaten almamız imkansız deli gibi para ister o Galatasaray görnümlü hain başkanları ama olurda alabilirsek İrfanın bizde Selçuk etkisi yaratacağına inanıyorum .Birde on konusunda şöyle düşünüyorum günümüz futbolunda İrfan ve Dorukhanı çift 8 arkalarında sağlam bir 6 Oynatırsak büyük mesafe kaydederiz bence.!0 nolu sisteme artık inanmıyorum
ya hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bencede lazım olanlar bunlar.Bu arada irfanı zaten almamız imkansız deli gibi para ister o Galatasaray görnümlü hain başkanları ama olurda alabilirsek İrfanın bizde Selçuk etkisi yaratacağına inanıyorum .Birde on konusunda şöyle düşünüyorum günümüz futbolunda İrfan ve Dorukhanı çift 8 arkalarında sağlam bir 6 Oynatırsak büyük mesafe kaydederiz bence.!0 nolu sisteme artık inanmıyorum
Sağol başka yerlerin yaşına da bakmak istersen.Adam gibi tartışacak kapasiteniz olsun bari yaşın 33 yazıyor ama akıl yaşın 13 gibi neyse ergen olduğun için affettim seni.Hoşçakal ergen
Üstad, gerginleşmeyelim. Arkadaş gaza gelip yazmış olmalı. Ya da alkolikti kendisi. Yine fazla kaçırmıştır.
kendini filozof zanneden yetersiz bir adam ama hucüm futbolunu Fatih Hocamızdan sonra oynatan en iyi hoca bence.Ne kadar boş bir adam bu şenol.
İrfan'a çöp demek haksızlık olur bence kendini çok geliştirdi Başakşehir'e geldiğinden beri. Mesela Başakşehir'e yetenekli ama yarım yamalak bir 10 numara olarak geldi ama şu anda pozisyonu oturmuş bir merkez orta saha oyuncusu oldu. Dediğin meseleye gelince Irfan uçan kaçan bir adam değil tabii ki ama tekniğini saha içindeki çalışkanlığı ile birleştirebilmiş adam takım oyununun hemen her alanında aktif rol alıyorIrfancan çöp bir herif. Ne hız var ne şut var. Büyük takımlarda kaybolur gider.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O alkolik herif sürekli yabancı topçu peşinde. Sadece yerli alınabilecek olsa o da onu seçerdi. Yapmış bir hata boşverSaygı çerçevesinde eleştiride yapılır, karşı fikirlerde sunulur. Tartışma ağız dalaş değil fikirleri saygı çerçevesinde söylemektir. Benim düşünceme göre Türkiye'de oynayan yerli bir ortasaha seç dersen İrfan derim. Yani bu benim düşüncem. Buna çüş mü demek gerekir sence?
Yok daha neler.
Hoca yerleş Bodruma be.