Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi lan. Sen uza. Engelliyorum. seninle zaman kaybedemem. Zamanıma yazık. Fikirlere düşüncelere saygılı olmayı öğrenin önce. Çüş müş size çüş neyse bak dalgana.
Üstad, gerginleşmeyelim. Arkadaş gaza gelip yazmış olmalı. Ya da alkolikti kendisi. Yine fazla kaçırmıştır.

Ben orta sahaya mumkun olursa, hic bir yerli istemiyorum.

Yerli orta sahalar is yapmiyor bizde, altin jenerasyon haric.

Melo tarzi 6
Delici bir 8
Skorer bir 10

bu lazim
ya hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bencede lazım olanlar bunlar.Bu arada irfanı zaten almamız imkansız deli gibi para ister o Galatasaray görnümlü hain başkanları ama olurda alabilirsek İrfanın bizde Selçuk etkisi yaratacağına inanıyorum .Birde on konusunda şöyle düşünüyorum günümüz futbolunda İrfan ve Dorukhanı çift 8 arkalarında sağlam bir 6 Oynatırsak büyük mesafe kaydederiz bence.!0 nolu sisteme artık inanmıyorum

Hadi lan. Sen uza. Engelliyorum. seninle zaman kaybedemem. Zamanıma yazık. Fikirlere düşüncelere saygılı olmayı öğrenin önce. Çüş müş size çüş neyse bak dalgana.
CERN de çalışıyor kendisi zira vakit kaybedemez. Fikirlere saygı deyip kesinlik belirten cümleler kuruyor.

irfan maç içerisinde çok kopan bir oyuncu lakin ligde yerli statüsünde rotasyonda oyamatacığımız gerrard lampard iniesta veya scholes varken irfanı almak hata olur

ya hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bencede lazım olanlar bunlar.Bu arada irfanı zaten almamız imkansız deli gibi para ister o Galatasaray görnümlü hain başkanları ama olurda alabilirsek İrfanın bizde Selçuk etkisi yaratacağına inanıyorum .Birde on konusunda şöyle düşünüyorum günümüz futbolunda İrfan ve Dorukhanı çift 8 arkalarında sağlam bir 6 Oynatırsak büyük mesafe kaydederiz bence.!0 nolu sisteme artık inanmıyorum
Akin, Almada'yi yazan sen miydin?
Piyasasi ne kadar?

4-3-3 sistemine gececeksek.

Lerma tarzi bir on libero
ve abartmiyorum

2 tane Sissoko tarzi 8 lazim, bunlar olmadikca 4-3-3 sisteminde orta sahan pert olur.

Üstad, gerginleşmeyelim. Arkadaş gaza gelip yazmış olmalı. Ya da alkolikti kendisi. Yine fazla kaçırmıştır.

Saygı çerçevesinde eleştiride yapılır, karşı fikirlerde sunulur. Tartışma ağız dalaş değil fikirleri saygı çerçevesinde söylemektir. Benim düşünceme göre Türkiye'de oynayan yerli bir ortasaha seç dersen İrfan derim. Yani bu benim düşüncem. Buna çüş mü demek gerekir sence?

Irfancan çöp bir herif. Ne hız var ne şut var. Büyük takımlarda kaybolur gider.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İrfan'a çöp demek haksızlık olur bence kendini çok geliştirdi Başakşehir'e geldiğinden beri. Mesela Başakşehir'e yetenekli ama yarım yamalak bir 10 numara olarak geldi ama şu anda pozisyonu oturmuş bir merkez orta saha oyuncusu oldu. Dediğin meseleye gelince Irfan uçan kaçan bir adam değil tabii ki ama tekniğini saha içindeki çalışkanlığı ile birleştirebilmiş adam takım oyununun hemen her alanında aktif rol alıyor

Tabii bunlardan bağımsız kesinlikle öyle 8-10 mil.€ bonservis bedeli ödeyebileceğimiz bir oyuncu değil çünkü tıpkı Diagne gibi yarın öbür gün bir şekilde satmak istediğin zaman o fiyatları eder mi ? bence etmez. Eğer olurda Marcao satılır bahsedilen bonservis miktarını elimize alabilirsek çok mantıklı hamleler yapmak gerekiyor, kadromuzda para edebilecek satabileceğimiz sadece Marcao ve Luyindama olmasın ne bileyim Hauge veya Kamil ikilisinden birisini bitirmeye bakalım her ne kadar gündeme gelmese de Osman Bukari'yi keşke transfer etsek kanat için mesela orta sahaya Moder veya bir başka scout transferi gelse keşke

Ama asıl korktuğum ne reis biliyor musun ? bence 2. bir Diagne vakası olabilir Moder gelmek istemiyor, öbürünü takımı göndermiyor berisinin karısı Türkiye'ye gelmek istemiyor derken transfer yetişmeden ligler başlar ilk maçlarda ardı ardına puan kayıpları gelir Abdürrahim Albayrak 8-10 mil.€ bonservis ile hemen Başakşehir'in kapısına gider bence çok olası başımızdaki yöneticileri düşündüğümüz zaman

Saygı çerçevesinde eleştiride yapılır, karşı fikirlerde sunulur. Tartışma ağız dalaş değil fikirleri saygı çerçevesinde söylemektir. Benim düşünceme göre Türkiye'de oynayan yerli bir ortasaha seç dersen İrfan derim. Yani bu benim düşüncem. Buna çüş mü demek gerekir sence?
O alkolik herif sürekli yabancı topçu peşinde. Sadece yerli alınabilecek olsa o da onu seçerdi. Yapmış bir hata boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt