Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.ligden imza atan aktürk'ün yetistirme parasini ödememek icin kap aciklamasini yapmayip gs tv'de bizim tesiste oynanan idman macini bile göstermiyorlar. sonra premium galatasaray uygulamasi cikardik diye sagda solda hava atarlar.
bilgi icin tskler reisümraniye koronaya yakalandi diye iptal edilmezse yarin macimiz var
yine floryada oldugu icin yayin olmaz bence
Bu twiterde mi bozukluk var bende mi sorun3.ligden imza atan aktürk'ün yetistirme parasini ödememek icin kap aciklamasini yapmayip gs tv'de bizim tesiste oynanan idman macini bile göstermiyorlar. sonra premium galatasaray uygulamasi cikardik diye sagda solda hava atarlar.
ümraniye koronaya yakalandi diye iptal edilmezse yarin macimiz var
yine floryada oldugu icin yayin olmaz bence
1,5 Mil için Lerma yi kaçırırsak çok üzücü olur.
Aradaki fark çok.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KONUM ALAMANYA reisBu twiterde mi bozukluk var bende mi sorun
Ya bu sorloth’u trabzon 2 yillik kiralamisti ve 2021 mayis’a kadar gecerli olan 6 milyon euro’ya satin alma opsiyonlari vardi
Trabzon simdiye kadar bu parayi yatirmadi bildigim kadariyla Nasil oluyor da Leipzig ile trabzon bonsvervis pazarligi yapiyor bu konu da beni bilgilendirecek birileri varmi
Oyuncu crystal Palace’in hala,ben oyle biliyorum
Ya bu sorloth’u trabzon 2 yillik kiralamisti ve 2021 mayis’a kadar gecerli olan 6 milyon euro’ya satin alma opsiyonlari vardi
Trabzon simdiye kadar bu parayi yatirmadi bildigim kadariyla Nasil oluyor da Leipzig ile trabzon bonsvervis pazarligi yapiyor bu konu da beni bilgilendirecek birileri varmi
Oyuncu crystal Palace’in hala,ben oyle biliyorum
6 milyon euroya satın alıp 20 milyon euroya leipzig'e satacak herhaldeBeni de bilgilendirin lütfen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
crystal Palace Leipzigi TS yönlendiriyor cünkü oyuncuyu satmaya hakki yok TS ile olan sözlesmesi sürdügü için