Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33 maç oynamış M'VILA ya hayır demem.
yann-mvila-0280_detail.webp

Kerem kadroda yoktu son hazırlık maçında. Sebep o değil gibi. Hazırlık maçları konusunda uzun zamandır sabıkalı zaten yönetim ve Gs tv. İnşallah önümüzdeki 3 maçı verirler.

3.ligden imza atan aktürk'ün yetistirme parasini ödememek icin kap aciklamasini yapmayip gs tv'de bizim tesiste oynanan idman macini bile göstermiyorlar. sonra premium galatasaray uygulamasi cikardik diye sagda solda hava atarlar.

ümraniye koronaya yakalandi diye iptal edilmezse yarin macimiz var

yine floryada oldugu icin yayin olmaz bence

3.ligden imza atan aktürk'ün yetistirme parasini ödememek icin kap aciklamasini yapmayip gs tv'de bizim tesiste oynanan idman macini bile göstermiyorlar. sonra premium galatasaray uygulamasi cikardik diye sagda solda hava atarlar.
Bu twiterde mi bozukluk var bende mi sorun

Aradaki fark çok.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1,5 Mil için Lerma yi kaçırırsak çok üzücü olur.

Herif tam savaşan "Top Geçer, Adam Geçmez" YamYam Önlibero.

Bizim lig için biçilmiş kaftan.
La Liga ve PL'i görmüş ve 25 yaşında..
..daha ne istenilir

İki orta saha ,hızlı kanat diye beklerken şimdi birde stoper nöbeti tutacağız bu sene işimiz zor takım olarak yine hazırlık kampı yapilmadı yönetimin bu konuya pek önem vermediği belli oluyor herkes transferi bitirme noktasına getirmiş biz daha başlamadık bile Sivastan gelen Emre ve Omar dışında somut hamleler yok umarım yanilan biz oluruz ...

Marcaoyu satsak bile Yeni transferler ile anlasmadan aciklamamaliyiz.Sonra baskan cikip Marcaoyu sattik diye ilgilendigimiz oyuncalarin fiyati arti umulmadik bariyerler karsimiza cikti gibi sacma sapan aciklamarini dinlemek zorunda kalmayiz

Ya bu sorloth’u trabzon 2 yillik kiralamisti ve 2021 mayis’a kadar gecerli olan 6 milyon euro’ya satin alma opsiyonlari vardi

Trabzon simdiye kadar bu parayi yatirmadi bildigim kadariyla Nasil oluyor da Leipzig ile trabzon bonsvervis pazarligi yapiyor bu konu da beni bilgilendirecek birileri varmi

Oyuncu crystal Palace’in hala,ben oyle biliyorum

Ya bu sorloth’u trabzon 2 yillik kiralamisti ve 2021 mayis’a kadar gecerli olan 6 milyon euro’ya satin alma opsiyonlari vardi

Trabzon simdiye kadar bu parayi yatirmadi bildigim kadariyla Nasil oluyor da Leipzig ile trabzon bonsvervis pazarligi yapiyor bu konu da beni bilgilendirecek birileri varmi

Beni de bilgilendirin lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

crystal Palace Leipzigi TS yönlendiriyor cünkü oyuncuyu satmaya hakki yok TS ile olan sözlesmesi sürdügü için

- 1 Yamyam DMC
- 1 oyun görüşü olan pasör B2B
- 1 hızlı, adam geçebilen Kanat

3 Transfer ile Şampiyon oluruz.

crystal Palace Leipzigi TS yönlendiriyor cünkü oyuncuyu satmaya hakki yok TS ile olan sözlesmesi sürdügü için

Renktas benim anlamadigim trabzon baskani nin fiyat belirlemesi

Trabzon’un gecici sözlesmeli oyuncusu,oyuncunun bonsvervis Palace’ta oldugu icin normalde görüsme ve fiyati belirleyen Palace olmali degil mi normalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt