Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Süperstar onyekuru yine oyundan alinan ilk futbolcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değil bu yılın sonunda kesin satın alma hakkı ts'ye ait topçu tsnin aslında , palace'a 6 yı öder istediği takıma istediği fiyattan satar tsRenktas benim anlamadigim trabzon baskani nin fiyat belirlemesi
Trabzon’un gecici sözlesmeli oyuncusu,oyuncunun bonsvervis Palace’ta oldugu icin normalde görüsme ve fiyati belirleyen Palace olmali degil mi normalde
Almada'yi bilmeyen mi var renktaş az gelişmiş ben son halini atarim bir ara istersengeçen sene devre arası adı bizle geçen almada arjantinli youtube yaz izle rengim arjantinliler yeni messi diyor adama ki harbiden bence çok büyük topçu olacak
Başakşehir Mevlüt-Volkan transferlerinde bize bonservissiz göndermek istemedi.Kerem'in geç açıklanması bence iyi.Galatasaray düşmanlığı gösteren takımlara 1 lira bile kazandırmamak gerek..3.ligden imza atan aktürk'ün yetistirme parasini ödememek icin kap aciklamasini yapmayip gs tv'de bizim tesiste oynanan idman macini bile göstermiyorlar. sonra premium galatasaray uygulamasi cikardik diye sagda solda hava atarlar.
şuan 6'ya alıp istediği fiyattan satmakta özgür fakat seneye 6 verip alırsa, 9'a geri alınabilir maddesi var. yani 3 milyon kâr kazanabilir en fazla ts. seneye bırakmadan şimdi alıp elden çıkarmak zorunda.değil bu yılın sonunda kesin satın alma hakkı ts'ye ait topçu tsnin aslında , palace'a 6 yı öder istediği takıma istediği fiyattan satar ts
Mevlüt'ü Fener'e verdiler. Hic bir halta yaramadi neyse ki. Ellerinde patladiBaşakşehir Mevlüt-Volkan transferlerinde bize bonservissiz göndermek istemedi.Kerem'in geç açıklanması bence iyi.Galatasaray düşmanlığı gösteren takımlara 1 lira bile kazandırmamak gerek..
sen kisik kesle SELAM versen bile bile bizim mahallede onu duyup ALEYKÜM SELAM DERLER...selam vereyim muhabbete dahil olayım dedim fakat murhanın depresif yorumlarını gördüm vazgeçtim
hadi akşama görüşürüz
bırak şu gurbeti gel geç şu kulübün başına reis bitsin artık cimbomun vizyonsuzluğa olan bu tutsaklığısen kisik kesle SELAM versen bile bile bizim mahallede onu duyup ALEYKÜM SELAM DERLER...
selam vereyim muhabbete dahil olayım dedim fakat murhanın depresif yorumlarını gördüm vazgeçtim
hadi akşama görüşürüz
suan sartlar sadece fm'de "add manager"'e izin veriyor ama memlekete gelip siyaseti ve galatasarayi düzlüge cikaracak kisiler bu ALMANYADAKI cevherlerdir..bırak şu gurbeti gel geç şu kulübün başına reis bitsin artık cimbomun vizyonsuzluğa olan bu tutsaklığı
Taksimde kaynıyor ama hepsi saatçi git ordan konuş anlasmayı imzala...Yokmu ismi Nwankwo Diarra Keita Koulibaly yada Traore olan mac basi 15km kosup rakibine kene gibi yapisacak 18 yasinda DMC.
selam vereyim muhabbete dahil olayım dedim fakat murhanın depresif yorumlarını gördüm vazgeçtim
hadi akşama görüşürüz
Nedir son gelişmelersuan sartlar sadece fm'de "add manager"'e izin veriyor ama memlekete gelip siyaseti ve galatasarayi düzlüge cikaracak kisiler bu ALMANYADAKI cevherlerdir..
suan sartlar sadece fm'de "add manager"'e izin veriyor ama memlekete gelip siyaseti ve galatasarayi düzlüge cikaracak kisiler bu ALMANYADAKI cevherlerdir..