- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
herkes birbiriyle kaynasmis. Ömer de o isi iyi yapiyor valla. kendi performansi da bosuna yükselmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ile adom
![]()
Bugun oynadigi mac:
fatih hocadan bir aciklama gelmedigine göre kadrodan memnundur diye düsünüyorumdansöz mü alacagiz
ruiz halen bostayken niye almiyoruz meselafatih hocadan bir aciklama gelmedigine göre kadrodan memnundur diye düsünüyorum
donk-taylan-ömer-handa 4 tane süper lig seviyesinde orta saha var zaten
stoperde ahmet-ozorn-emin götürür.
marcao giderse v.ruiz alinir
vergi borcumuzu öder sezona gireriz
herkes birbiriyle kaynasmis. Ömer de o isi iyi yapiyor valla. kendi performansi da bosuna yükselmedi
lisansini cikaramadigimiz oyuncular varruiz halen bostayken niye almiyoruz mesela
bu fotonun altina yorum atanlari (ömer haric) yollasak epey bir rahatlardikfalcakto beyden ayni enerjiyi sahada da bekliyoruz
ins ilk mactan sakatim deyip yatmaz yine
Adem'den bu sene performans beklemiyorum artik bu fotodan sonra, yazik oldu.Yeniçeri ocağının temellerini atıyor kral![]()
2 mio kira + 6 mio zorunlu diyorlardi fulham ligde kalirsaFulham Lemina'yı 6 m euro opsiyonla kiralamış.
Seri - Lemina'yı bir de orada izleyelim bakalım.
ruizi kilinc, omar gibi kapa bildirdik mi? hani onlari aldik da lisanslari cikmadilisansini cikaramadigimiz oyuncular var
vergi borcu ödenmedi hala
Oyle bi takim varmi yaw. Amator kumeye falan kiralasinlarokan koçuk oynayabileceği bir takıma gitmek istiyorum demiş diye haberler var.
Fulham Lemina'yı 6 m euro opsiyonla kiralamış.
Seri - Lemina'yı bir de orada izleyelim bakalım.