Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın yangın başlamalı, yönetim istifaya davet edilmeli, bunların bir iş becerecegi yok. Eylül ayı geldi. Orta saha gelse de uyum falan derken başak ve fb maçlarında ilk 11 oynamaz büyük ihtimal. Bu nasıl amatörlük arkadaş. Marcao satışı falan da hikaye bence, oyalama taktiği. Store alisvris dedi başkan hicbir taraftar takmadi bile, inancını yitirdi , görevi bırakması lazim.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baktik olmuyor ardadan bir seri çıkarabilir miyiz ya. O koca kafalı herrifin karakterini sevmesem de ayakları muhteşem. Pas istasyonu olabilir bir denemek lazim aslinda.

Ne zamandır freekick den golümüz ve freekick ustası oyuncumuz yok.

Bir Zamanlar....

Galatasaray'da frikik polemiği!
5c8e675f45d2a062609ea157.webp

"Bir çırpıda 5-6 tane Selçuk İnan golü sayarım. Akhisar maçında Selçuk daha uzak mesafeden Sneijder'e bırakmadı. Burda da Drogba vurdu, çünkü Selçuk'u yanaştırmadı bile topa. Ama elinde denenmiş var. Benim Selçuk'un hakkını korumam lazım. Benim Selçuk'um burda duruyor, bildiğim yere vuruyor. Senin elinde Selçuk varsa o atar. Yapmış golü bir çok sefer, bir müsaade et Selçuk'a. Seyirci Sneijder isteyebilir ama vuracaksa Selçuk vursun. Son dakika kötü vuruş yaptı Drogba. 2 karış değil 2.5 metre kenardan gitti top. Drogba vuracaksa çat diye vuracak."

2013, Tümer Metin

Son 2 sezon 300m euro. Bizim hala dogru durust alt yapi tesisimiz yok, dogru durust alt yapi sistemimiz yok. Pilot takimimiz yok. Scouting ekibimiz yok. yok oglu yok ile yarışamazsin

Manchester United Donny Van De Beek'i transfer etmiş. Riekerink Galatasaray teknik direktörü olmuştu. Wesley Sneijder menejeri Guido Albers'in Galatasaray da aktif olduğu dönemde Van De Beek'i önerdi haberi çıkmıştı.Sonuç Nigel de Jong'u Galatasaray'a getirdi.

Manchester United Donny Van De Beek'i transfer etmiş. Riekerink Galatasaray teknik direktörü olmuştu. Wesley Sneijder menejeri Guido Albers'in Galatasaray da aktif olduğu dönemde Van De Beek'i önerdi haberi çıkmıştı.Sonuç Nigel de Jong'u Galatasaray'a getirdi.

moussa dembeleyi almayan levent nazifoglu ve saz arkadaslari buhar oldu gitti

Gs appte top marcaoya gidince new castle demisler galiba. adam gidiyor

Kaçıran Üzülür.
Benden Söylemesi.

Bomba bir isim ifşa edilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt