Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.736
- 40.479
- 3.413
Galatasaray App'de paylaşılan son videonun 8. saniyesinde sıra Marcao'ya geldiğinde takım arkadaşlarından biri "Newcastle!" diye bağırıyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dembele deme :/moussa dembeleyi almayan levent nazifoglu ve saz arkadaslari buhar oldu gitti
Leminayı bulabiliyor muyduk ki de arayalım.Yapacakları yetersiz transferlerden sonra ben ömerin mecburen 11 de olacağını düşünüyorum..
Sakat leminayıda çok ararız..
[/QUOTE imparatorun sesi bu
App daki videoda. Fatih hocam olmasi lazim. Niwkasil diye bagiriyor
Aynen bağıran türk biri sesten belliGalatasaray App'de paylaşılan son videonun 8. saniyesinde sıra Marcao'ya geldiğinde takım arkadaşlarından biri "Newcastle!" diye bağırıyor..![]()
Belli belirsiz söylüyor gibi.Galatasaray App'de paylaşılan son videonun 8. saniyesinde sıra Marcao'ya geldiğinde takım arkadaşlarından biri "Newcastle!" diye bağırıyor..![]()
Teşekkür ederiz.nexus sport adlı fb sayfasını koymayınız yasak

Sen istiyor video, olacaksin Gs app a uye renktovideo atsana heis
Galatasaray App'de paylaşılan son videonun 8. saniyesinde sıra Marcao'ya geldiğinde takım arkadaşlarından biri "Newcastle!" diye bağırıyor..![]()
Bu yazidan sonra actim dinledim. Fatih hoca olmasi lazim. Ama tabi dalga amaclimi söyledi bilemedimBelli belirsiz söylüyor gibi.
Hangi ruh hastası bu kadar dikkatli dinledi acaba.