Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır ceza verirsin de 3 sene nedir.? Bu ceza olayı olmasa şimdi saçma sapan orta saha muhabbeti olmazdı.
Kulliyen aptallik. 600 milyon borcu olan takima sattigin kadar al diyorsun ama onlar 64 milyon maas verince ne anlami kaliyor? Bjk iste, 4 sene FFP vardi da ne oldu? Adamlar satarken kar ettiler ama borclari artti. Madem kulupleri dusunuyorlar 20 25 milyon maas siniri ver.

R.Fraser dayan kardeşim sakın anlaşma Newcastle ile, Babel vereceğiz newcast abime inş..

Fatih
Omar Boss Marcao Saracci
Taylan Ekici
Feghouli Arda Emre
Diagne

Öndeysek degisiklikler

86-Diagne-Falcoa
89-Arda-Emre Akbaba
90+2 Feghouli-Yunus Akgun

Gerideysek degisiklikler 80de baslar akbaba yerine belhanda yunus akgun yerine jimmy girer

Maaş sınırı saçma arkadaşlar sözleşmeye yansıtmaz el altından verirsin o kuralı delmek basit ffp yi delmek daha ugrastirici

Bizim Akbaba'nın skor yapan hali dediğine göre Emre'nin skor yapamadığını iddia ediyorsun demektir ki bu külliyen yalan. Bunu da istatistiklerle kanıtlayacağım.

Emre Akbaba bize gelmeden önce Alanya'da Talisca'dan daha fazla skor katkısı verdi. Üstelik Pepe'lerle Babel'lerle Aboubakar'larla Q7'lerle oynamadı bu herif. Sıradan bir Anadolu takımında oynadı. Sorsak Talisca'ya hepiniz bayılıyorsunuzdur.

Ekli dosyayı görüntüle 91434

Ekli dosyayı görüntüle 91436

Ekli dosyayı görüntüle 91438

Ekli dosyayı görüntüle 91440

Emre bizde 2 defa ayağını kırdı ve sadece 2147 dakika oynayabilmiş. 90 dakikaya bölersek 23 maç yapar. 23 macta ise 9 gol 5 asist yapmış ki bu da 23 maçta 14 kere skor yapmış demek. Üstüne basa basa söylüyorum, bu herif 2 defa ayağını kırdı.

Şimdi soruyorum: Guilyano onun toplu oyunda daha fazla olan versiyonu desen okay diyeceğim ama bizim Akbaba'nın skor yapan hali ne demek oluyor?

Kendi oyuncunuzu ne kadar da itin bi taraflarına sokmaya hevesliniz ya. İflah olmazsınız yemin ederim.
Offf bilezik gibi gecirmisin .Iki kere ayagini kiran bi oyuncu icin harika istatistikler bunlar .

Kulliyen aptallik. 600 milyon borcu olan takima sattigin kadar al diyorsun ama onlar 64 milyon maas verince ne anlami kaliyor? Bjk iste, 4 sene FFP vardi da ne oldu? Adamlar satarken kar ettiler ama borclari artti. Madem kulupleri dusunuyorlar 20 25 milyon maas siniri ver.
Ben hepsine karşıyım. Sanki Avrupa kulüpleri çok uyuyor. El altından neler dönüyor Allah bilir.

iliç demişken 900 bine satıldığını daha sonra alan takımın başkanının 3 milyon vermeye hazırdık şaşkınız demesini hatırlayıp büyük başkan össan abiyi analım

Ben şahsen hiç bi maçını izlemedim ama burda geçen maçını bayağı arkadaşlar izledi çokta beğenmediler o kadar scout izlerken extra biseyler yapmaya çalışmaması düşündürdü
Öven de olabilir , beğenmeyen de ama benim anlatmaya çalıştığım , bu bölge takımları çok potansiyelli oyunculara sahip iyi incelemek lazım bu oyuncuları , çok ekmek çıkar buradan.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim Akbaba'nın skor yapan hali dediğine göre Emre'nin skor yapamadığını iddia ediyorsun demektir ki bu külliyen yalan. Bunu da istatistiklerle kanıtlayacağım.

Emre Akbaba bize gelmeden önce Alanya'da Talisca'dan daha fazla skor katkısı verdi. Üstelik Pepe'lerle Babel'lerle Aboubakar'larla Q7'lerle oynamadı bu herif. Sıradan bir Anadolu takımında oynadı. Sorsak Talisca'ya hepiniz bayılıyorsunuzdur.

Ekli dosyayı görüntüle 91434

Ekli dosyayı görüntüle 91436

Ekli dosyayı görüntüle 91438

Ekli dosyayı görüntüle 91440

Emre bizde 2 defa ayağını kırdı ve sadece 2147 dakika oynayabilmiş. 90 dakikaya bölersek 23 maç yapar. 23 macta ise 9 gol 5 asist yapmış ki bu da 23 maçta 14 kere skor yapmış demek. Üstüne basa basa söylüyorum, bu herif 2 defa ayağını kırdı.

Şimdi soruyorum: Guilyano onun toplu oyunda daha fazla olan versiyonu desen okay diyeceğim ama bizim Akbaba'nın skor yapan hali ne demek oluyor?

Kendi oyuncunuzu ne kadar da itin bi taraflarına sokmaya hevesliniz ya. İflah olmazsınız yemin ederim.

haftanin yorumu olabilir. Tebrikler. :tbr::tbr:

noldu üstat gece gece
Orta saha yok daha ne olsun be cano

DishonestTeemingHammerkop-size_restricted.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt