Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.998
- 16.597
- 2.648
Ulan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapalım iyiye kötümü diyelim neticede rakipler rakiplerin durumuda bizi doğrudan ilgilendiriyor.
Kaluyu bizde alsak onlarda alsa iyi oyuncu Zahavi beleş golcü muriç kadar oyuna katkısı asla olmaz ama gol de atar
Şampiyon olmak için bizim kuracağımız takım kadar rakiplerin durumuda önemli herşeyi yermek yerine iyi olanıda övmek gerekiyor
sonra sezon ortası gelince biz niye bu duruma düştük dememek için eksiklerin kapatılması acilen lazım
Diagneye değil bu herife 10 milyon gömsek , of of düşünmek bile istemiyorumMalatyaspor, Benjamin Tetteh için teklif yaptı.
(@Salimmanav / Ajansspor)
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan habermiş fenerbahçem el attığı tüm oyuncuları aldı bu sene bunuda alırlarZahavi ülkesinin takımına gitmiyor muydu? Şampiyonlar Ligi kozu yüzünden sanırım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hangi adam?Leicester'da beğenmiyorum aslında ama bizim takımda iş yapar. Leicester'da yılın golünüde atmıştı. Ayrıca Rodop'un tanımına uyuyor. Zorunlu satın alma ile alacağımız adam bu olabilir. Rodop'a boşuna kızdık galiba
Zahavi Avrupada sadece Palermo'da oynamış. İstatistikleri çok kötü. Yine Avrupa ligi istatistikleri de iyi degil. Ama ceza sahası içinde ne kadar topla buluştuğu önemli. Fener yeteri kadar topla buluşturursa iş yapar.Yalan habermiş fenerbahçem el attığı tüm oyuncuları aldı bu sene bunuda alırlar
ceza sahası içerisinde tek vuruşu mükemmel yapıyor ama fiziken ne durumda bilmiyoruz.
Çin ligi neticede çok vasat bir lig talisca yürüyerek gol atıyor.Umarım alırlar ve ellerinde patlar
İşte malatya pilot takımın olsa tettehi aldırıp bir sene sonra sen alacaksın bizimkilerin kafası basmıyor şu pilot takım olayınaDiagneye değil bu herife 10 milyon gömsek , of of düşünmek bile istemiyorum
Yetersiz baya
Adamlar semih kaya'nin intikamını almak için indirime gitmediler bonserviste gene yediler kazığı köküne kadar :ddDiagneye değil bu herife 10 milyon gömsek , of of düşünmek bile istemiyorum
Yetersiz baya
Nerden biliyon belki farklı olcak hem genc ucuz scout transferi diyonuz gelen genc oyuncuyuda cöp diye damgalıyonuz ümraniye hazırlık macınıda bakmayıverin yani cokta önemli degilsene boyunca lig kupa dahil 28 dakika süre alacak 4. lig topçusu için 3. hazırlık maçımızı da izleyemedik teşekkür ederiz.
seneye 12 m 'a bizde.Malatyaspor, Benjamin Tetteh için teklif yaptı.
(@Salimmanav / Ajansspor)
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Palermo italya ligi çok sert bir lig türkiyeye benziyor bizim ligte genelde ya hızlı yada kuvvetli forvet iş yapıyor.Zahavi Avrupada sadece Palermo'da oynamış. İstatistikleri çok kötü. Yine Avrupa ligi istatistikleri de iyi degil. Ama ceza sahası içinde ne kadar topla buluştuğu önemli. Fener yeteri kadar topla buluşturursa iş yapar.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol Güneş:” Kulüp takımlarına dönmeyi düşünmüyorum. o rekanbete girmek istemiyorum”.
Meali: Oturarak 3.5M € indiriyorum. Terime karşırekabette g*tüm yemiyor..
Kanatsız 442
Hoca, muhteşem taktik dehasını yine konuşturmuş!
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Scout transferinin de bir yolu var 3 alt ligten adam alıp uçsun kaçsın diye beklemek saçmalığın kendisi tutarsa mucize olur alanların elinden öperimNerden biliyon belki farklı olcak hem genc ucuz scout transferi diyonuz gelen genc oyuncuyuda cöp diye damgalıyonuz ümraniye hazırlık macınıda bakmayıverin yani cokta önemli degil