Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo yu yok 7 senede 6 sampiyonluk gördü diye yalaya yalaya bitiremeyen tipler aciklasin bakayim orta saha nerede ha.

Sanki cikip kendisi oynayacak orta saha da. Böyle isbilmez heriflere altindan kalkamayacagi görev verirsen böyle sürünürsün iste.

Terim ve Lucescu sayesinde.Acayip abartılan bir adam.Zaten devri çoktan geçti.Geçmişte katkıları olmuştur ama artık onun dönemi değil.

bugunku macin ozetlerini izledimde kizmayin bana ama takim cok kotu ... ne adam gibi kanat var takimda ne orta saha .boyle baslarsak ilk 5 hayal bu sene , ardadan kanat olmaz bu saatten sonra
Takım yok ki , kanat ve orta saha yokluğu sebebiyle , çok düzensiz bir yapımız var.
Emre kılınç tamam bir kanata atarız , diğer kanadı doldurmamız lazım.
Arda kanat oynamaz , ortada gezici oynar eğer oynarsa.

Hakan Ünsal'ın attığı 5. golümüzde kalecinin topu kurtarışı mükemmel (dakika:11.07)

Hocam şu durumda , Josefi alırlarsa şükür ettirecek hale sokturdular bizi.
Ne oyuncu satabiliyorlar. Ne alabiliyorlar.
Almasinlar abi almasinlar.Ciksinlar bizden bir bok olmaz diyip transferi kapattik desinler.

Halil, Josef falan para verecegimize Atalay, Yunus izleyelim.Anasini aglattilar Galatasaray'in.

Harca harca bitiremediler.Dusunun oyle bir koltuk sevdasi ki adam cani ile ugras veriyor ama birakmiyor.Digeri sirf asbaskan sifati icin bizi rezil ediyor.Biraksinlar abi.Ekonomimiz iyi yalani ile uyuttular 2 sene ama sonuc ortada.Surekli dernegi borclandirarak arti bilancolar.Basarisizlikta ortadan kaybolmalar falan.

İsin en kotusu Rodop gibi kalitesiz, igrenc adamlara taraftari mecbur ettiler.Oyuncu isimleri fisildamalar sonra fiyat artinca vazgecmeler vs.

Defolup gitsinler ya.

Takım yok ki , kanat ve orta saha yokluğu sebebiyle , çok düzensiz bir yapımız var.
Emre kılınç tamam bir kanata atarız , diğer kanadı doldurmamız lazım.
Arda kanat oynamaz , ortada gezici oynar eğer oynarsa.
arda bu saaten sonra 10 oynar arkasina iki tane cigersiz koyarsin anca ,sekidika kanat ama onuda gecen sene izleyemedik adam gibi ne yapar bilmiyorum

Kasimpasa maci iptal mi oldu simdi. Aman ha az ciddi rakiplerle hazirlik yapmayalim. Cok kotu bir hazirlik dönemi yine. Orta saha da yok....

Terim ve Lucescu sayesinde.Acayip abartılan bir adam.Zaten devri çoktan geçti.Geçmişte katkıları olmuştur ama artık onun dönemi değil.

Apo nun özellikleri var ama bu özellikler iliski bazinda, yönetimsel bazda kesinlikle yetersiz oldugunu düsünüyorum. Sirf bu yazdan dolayi degil, gecen yaz da ayni sorunlari yasadik, Falcao sürecinin bas mimarlarindan birisi kendisi. Sezona forvetsiz basladik yahu, bu gidisle benzer bir sorunu bir takimin bel kemigi olan orta saha da yasayacagiz.

Bu adam futbolcularla ugrassin, yönetim ve teknik heyet arasinda köprü olsun ama kendini asan islerden de bir zahmet uzak dursun.

arda bu saaten sonra 10 oynar arkasina iki tane cigersiz koyarsin anca ,sekidika kanat ama onuda gecen sene izleyemedik adam gibi ne yapar bilmiyorum
Eğer bir kanat almazlar ise Feghouli izlicez gibi sağda.
Yedeklerden de Ali yavuz , Oğulcan , kalırsa sekidika filan.
Kanat rotasyonumuz çok dar.
Ama son 10 yılda hep böyleydi.

Yahu adamın tüm hayatı o sandalyede geçiyor. Kusura bakmayın ama adam gezip tozup renkli pozlar veremiyor. Maalesef onun hayatı kısıtlı. Biraz hoşgörü birazda saygı yeter.
Hemen demogoji yapma ben ozrune laf etmedim verdigi pozlara dedim o tip poz vermesi ozuruyle alakli degil bence baska seylerle alakali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt