Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş transferi son gune bırakıyorlar sonra da hocaya laf ediyorlar.Tamam laf edin de adam bas bas bağırdı şu oyuncuları kampa yetiştirin diye.Ne yapayım ben ekimde gelmiş sakat ve kamp yememiş adamı.O adam zaten hazır olana kadar devre bitiyor.Hoca ne dese yerden göğe kadar haklı.Başımızda Tudor olsa da aynı şeyi söylerdim.

eldekilerden kimse gitmek istemiyor. nereye indiriyor ya. hatta geçen sezondan bile yüksek olursa şaşırmam.

Geçen sene oynatmadan Naga, Mitroglou, Mor, Babel, Diagne vs para ödüyorduk. Ayrıca Andone, Seri, Lemina, Mariano falan ayrıldı çok rahat düşmüştür o seviyeye

Transfer falan olmucak demekki. Geçmiş olsun bu senede kayıp olacak. Yeni gelecek yönetimin işide çok zor olur böyle zamanda. Mustafa Cengiz yönetiminide her fırsatta yalayan taraftarda kına yakar artık.

İlk 3 maç 1 puan, EL'ye veda

ve

Ardından Galatasaray taraftarı:

images

images

3

Yusuf Günay i dinledim 15 dakika, bir bokk anlamadim lan ne çapsiz insanlarsiniz siz şirketlerinizidemi böyle yönetiyorsunuz,aklimda kalan tek sözü "" biz başkalarinin sözleriyle transfer yapmayacağız"" delirticek milleti, 1000 tane kombine satmişlar bu bile çok, aslinda olayi çözdüm bu yönetim son senesi olduklarini biliyor, bu yüzden gelecek yönetime ya iyi kadro yada daha az borç birakacaklar bunlar 2. Seçenegi kullanacaklar, ama asil bomba gelecek sene Limit yüzünden birak transferi elimizdekileride satacagiz..

Herkes işini yapacakmış diyor paşam.

Ulan.. sen kimsin? Kimsin sen? Ne başarın var? Ne yaptın bu kulüp için? Nereden çıktın, kimin torpiliyle girdin de böyle konuşuyorsun?

Kimsin sen? Boyun kadar konuş be adam. Bahsettiğin adam seni sabaha kadar tokatlar gıkını çıkaramazsın. Hoca isterse konuşur isterse bağırır sen kimsin ulan?

Adam gibi konuşacaklar. Herkes istediği gibi konuşur bu kulüpte. Galatasaray kulübü burası. Her kes fikrini gerektiği zaman söyler. Yusuf Günaymış.. hadi ordan. Işe yaramaz rezil herif.

Işini yapacakmış hoca. Siz ne yapacaksınız yalaka herifler? Twitter’dan sarı kırmızılı kalpler atmak mı? Rodop’a haber üflemek mi? Yoksa menajerin whatsapp mesajlarını yanıtlamak mı? Bir şey becerdiğiniz yok, bir iş yaptıkları yok, bir proje gerçekleştirdikleri yok, ama hoca işini yapacakmış.

Ben bu adama dalarım. Hiç mi hiç sevmiyorum.

Ben bu beceriksizlerden en fazla son günü transferi bekliyorum.

Oyuncu gelecek de takimla calisacak da takima alisacak da ohoo ölme essegim ölme. Ilk yari yine yiginla puan kaybederiz, sonra ikinci yarida yine 15 galibiyet alma pesinde kosariz.

Hoca da çıkacak konuşacak abi yok öyle şimdi susup devrenin yarısında gemiyi en az hasarla ocağa taşımak istiyoruz falan. Gaziantep transferleri bitirdi başakşehir şampiyon kadro 3.hafta fb ile oynıycaz orta saha belhanda taylan ömer nitelik de yok nicelik de yok. Donku saçma bi şekilde dos yazıyolar adam yavaş anca stoperliği kaldırır artık 3 sene önce bile zor dos oynuyodu bu adam kaç yaşında?

Bakmak lazım ama vardır bence.Falcao Babel Belhanda ve Feghouli epey para alıyor.İndirim yapmışlarsa bilemem.

Falcao 5
Feghouli 3,85
Muslera 3,575
Belhanda 3,35
Babel 2,5
Diagne 2,35
Akbaba 1,75
Linnes 1,4
Saracchi 1,35
Omar 1,3
Luyindama 1,05
Ahmet 0,9
Marcao 0,85
Ömer 0,4
Sekidika 0,25
Ozornwafor 0,125
= 30 M

Lira alanlar € cevirdim
Emre K 1,3
Jimmy 0,8
Sener 0,8
Fatih 0,45
Arda 0,45
Ogulcan 0,43
Okan 0,31
Taylan 0,25
Emre T 0,25
= 5,04 M

35M civarinda birini unutmadiysam. Bir de Feghouli ve Falcao 500-700 bin indirim yapmisti diye haberler var di.

son transfer dönemi inşallah sonra ne dursun gibi kulübün içine eden ne de bunlar çap yoksunu bir yönetim gelir
ikisinin arasını bulmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt