GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 18

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
18/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini, ancak sahada aynı anda en fazla 6 yabancıyı oynatabileceklerini, 2013-2014 sezonunda müsabaka listesinde 6 yabancıya, 2014-2015 sezonundan ise 5 yabancıya yer verebileceğini açıkladı.

kendim sordum kendim buldum:D

seneye 6 yabancı olabilcekmiş 18de. bence bu kötü olur.

merak etme biz ve fner varken o asaga inmez

Biri şu GSTV'ye mesaj atsın adam antrenmana falan girerken canlı yayına girsinler mallık yapmasınlar....

Sneijder e haksızlık yapıldı bu arada en iyi oyuncuya aday gösterildiği sene.

CL kupası , Dünya Kupası finali.

Messi sadece İspanya Ligi şampiyonluğu

demekki barcayla bi hesap var.belki ilerisi yıllar için olurda bi kupa gelirse sneijder alır o ödülü

ben ikisinin yan yana birbirini tamamlayici stoperler oldugunu dusunmuyorum,ikisi ayri ayri iyi stoperler ama yanlarina popescu veya ujfa gibi tamamlayici adamlar lazim,mesela pope-bülent iki tane bulent gibi stoper yan yana oynamazdi ama bulent süper stoperdi,bunun gibi iste

o kdr eskiye gitmeye gerek yok abi. Semih ujfalusi de birbirini tamamlayan stoperlerdi. söylediklerine de katılıyorum bu arada.

Yalnız GS TV ne saçmalıyo böyle anlayamadım

GS TV kesin verir NTV belki geç girer diye GS TV'nin sesi açık NTV'ninki kısıktı yinede bi kontrol için ntv ye bakiyim dedim Sneijder basın toplantısında GS TV Sneijder'İn gollerini veriyo hala şaka gibi boş yere kaçırdım başını ...

zaten başında doktor konuştu renkdaş..Sneıjder'de teşekkür ederim geldiğiniz için dedi..doktorlara teşekkür etti sonra ben antremana gidiyorum dedi çıktı gitti :D

Offfffff adamda nasıl bir oynama isteği var nasıl bir azim var inanılmaz mutluyum Allah'ım yardırcak yardırcakkkk ...

[video=dailymotion;xwwqta]https://www.dailymotion.com/video/xwwqta_transfer-wesley-sneijder-galatasaray-da_sport[/video]

[video=youtube;faAC0QqG1wA]https://www.youtube.com/watch?v=faAC0QqG1wA[/video]

Aman yarabbi.. :016:

Halen inanamiyorum ya :D Sneijder Galatasaray'da :D

Not: 5 gun oldu sigara birakali, baya zorlaniyorum su an ama dayanmam lazim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt