Ergün Duran
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
Milyon eurolara sahip bir klubüz maşallah GSTV, DüğünTV kadar olamıyor..
Milyon eurolara sahip bir klubüz maşallah GSTV, DüğünTV kadar olamıyor..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini, ancak sahada aynı anda en fazla 6 yabancıyı oynatabileceklerini, 2013-2014 sezonunda müsabaka listesinde 6 yabancıya, 2014-2015 sezonundan ise 5 yabancıya yer verebileceğini açıkladı.
kendim sordum kendim buldum
seneye 6 yabancı olabilcekmiş 18de. bence bu kötü olur.
Medikal park bittimi sponsor olarak Liv hastanesi sağlık kontrolünden geçmiş
Sneijder e haksızlık yapıldı bu arada en iyi oyuncuya aday gösterildiği sene.
CL kupası , Dünya Kupası finali.
Messi sadece İspanya Ligi şampiyonluğu
ben ikisinin yan yana birbirini tamamlayici stoperler oldugunu dusunmuyorum,ikisi ayri ayri iyi stoperler ama yanlarina popescu veya ujfa gibi tamamlayici adamlar lazim,mesela pope-bülent iki tane bulent gibi stoper yan yana oynamazdi ama bulent süper stoperdi,bunun gibi iste
Yalnız GS TV ne saçmalıyo böyle anlayamadım
GS TV kesin verir NTV belki geç girer diye GS TV'nin sesi açık NTV'ninki kısıktı yinede bi kontrol için ntv ye bakiyim dedim Sneijder basın toplantısında GS TV Sneijder'İn gollerini veriyo hala şaka gibi boş yere kaçırdım başını ...
zaten başında doktor konuştu renkdaş..Sneıjder'de teşekkür ederim geldiğiniz için dedi..doktorlara teşekkür etti sonra ben antremana gidiyorum dedi çıktı gitti![]()

o kdr eskiye gitmeye gerek yok abi. Semih ujfalusi de birbirini tamamlayan stoperlerdi. söylediklerine de katılıyorum bu arada.