GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 19

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
19/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biri su GSTV ye haber ucursun.. su Sneijderin yapilmis fotografi var.. daha gelmeden vardi.. Dovme sol kolunda..

Sneijderin dovmesi gercekte sag kolunda.. sanki amator bi kanal gibiyiz yahu.. onune gelenin resmini thema olarak kullaniyorlar simdi.. biraz ugras verin..

Liverpool'un Inter'den transfer etmek istediği Coutinho, İngiliz kulübünün ilgisine rağmen İtalya'da kalmak istediğini açıkladı. (Skysport)

Halen inanamiyorum ya :D Sneijder Galatasaray'da :D

Not: 5 gun oldu sigara birakali, baya zorlaniyorum su an ama dayanmam lazim :(

Kesinlikle içme arkadaşım içme... Canın sigara çektiğinde nikotin sakızı çiğne..

Bırakalı 1 sene oldu mükemmel bir duygu sigara illetinden kurtulmak resmen esir almıştı beni..

Re: Transfer Nöbeti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini, ancak sahada aynı anda en fazla 6 yabancıyı oynatabileceklerini, 2013-2014 sezonunda müsabaka listesinde 6 yabancıya, 2014-2015 sezonundan ise 5 yabancıya yer verebileceğini açıkladı.

kendim sordum kendim buldum:D

seneye 6 yabancı olabilcekmiş 18de. bence bu kötü olur.

Bunlar bence şikecilerin olası ligden düşürülüşlerinden sonra gerçekleşecekti.

biri su GSTV ye haber ucursun.. su Sneijderin yapilmis fotografi var.. daha gelmeden vardi.. Dovme sol kolunda..

Sneijderin dovmesi gercekte sag kolunda.. sanki amator bi kanal gibiyiz yahu.. onune gelenin resmini thema olarak kullaniyorlar simdi.. biraz ugras verin..

bu önemli bilgi için sana teşekkür ederim. hayatım değişti yeminlen.

Bu gazetelerden alınan kaynak olayında ben link verdim sonuçta link demi veremiyoruz ya ? Hani kopyala yapıştır tarzı bi konu açmadım ?

Bi karar verin bi kaldırıyosunuz bi koyuyosunuz :asd:

Kesinlikle içme arkadaşım içme... Canın sigara çektiğinde nikotin sakızı çiğne..

Bırakalı 1 sene oldu mükemmel bir duygu sigara illetinden kurtulmak resmen esir almıştı beni..

Aynen, zaten baya fark ediyorum simdi. Daha rahat nefes alabiliyorum, kendimi daha iyi hissediyorum. Nikotin hapi var bende zaten, ama daha kullanmadim. Cok zorlanirsam kullanirim.

Destek icin sagol :yenieek:

734926_10152471419235164_1660846606_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt