Muxtar Askerov
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
GStv antremani gostersene yaa
GStv antremani gostersene yaa
Hem alamayiz hem gelmezde.. Ama alsak neolur? Lig iptal edilir herhalde

Douglas :yenieek:
Milliyet - Galatasaray'ın müthiş planı!
bugün böyle bir haber vardı ciddi girişimler olursa FB de destekler heralde mükemmel olur ...
Halen inanamiyorum yaSneijder Galatasaray'da
Not: 5 gun oldu sigara birakali, baya zorlaniyorum su an ama dayanmam lazim![]()
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini, ancak sahada aynı anda en fazla 6 yabancıyı oynatabileceklerini, 2013-2014 sezonunda müsabaka listesinde 6 yabancıya, 2014-2015 sezonundan ise 5 yabancıya yer verebileceğini açıkladı.
kendim sordum kendim buldum
seneye 6 yabancı olabilcekmiş 18de. bence bu kötü olur.
biri su GSTV ye haber ucursun.. su Sneijderin yapilmis fotografi var.. daha gelmeden vardi.. Dovme sol kolunda..
Sneijderin dovmesi gercekte sag kolunda.. sanki amator bi kanal gibiyiz yahu.. onune gelenin resmini thema olarak kullaniyorlar simdi.. biraz ugras verin..

bu önemli bilgi için sana teşekkür ederim. hayatım değişti yeminlen.
Kesinlikle içme arkadaşım içme... Canın sigara çektiğinde nikotin sakızı çiğne..
Bırakalı 1 sene oldu mükemmel bir duygu sigara illetinden kurtulmak resmen esir almıştı beni..
Milliyet - Galatasaray'ın müthiş planı!
bugün böyle bir haber vardı ciddi girişimler olursa FB de destekler heralde mükemmel olur ...
sana bilgi felan veren yok isine koç