Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni karıştırma konuşursam ülke yıkılır :)

Bende fazla inanmıyodum ama terastan çıplak gözle 15 metre tepemden simsiyah daire ama çok büyük değil yıkanma leğeni kadar geçti. ama ne olduğu belli değil belirsiz bir nesne. kimse söylesem inanmıyo 3 kişi gördük hemde. sende büyük ihtimal inanmayacaksın :D

@İbrahim Eren bana öyle gelmedi be dostum

Bende fazla inanmıyodum ama terastan çıplak gözle 15 metre tepemden simsiyah daire ama çok büyük değil yıkanma leğeni kadar geçti. ama ne olduğu belli değil belirsiz bir nesne. kimse söylesem inanmıyo 3 kişi gördük hemde. sende büyük ihtimal inanmayacaksın :D

keşke yumurta falan atsaydın

Ben inanırım. Bu koskoca evren de yalnız olamayız.:ayatollah:

Ünal Aysal: "Özellikle Ujfalusi’nin sakatlığından sonra gördük ki takımı yöneten bir oyuncu eksikliği var. Bunu karşılamak için ciddi bir çalışma yapacağız."

Fabricio-Coloccini-Newcastle_2877913.jpg

İngiltere'ye gideceklerse Kerim Frei'ye de bi bakıversinler...

Yine kadroda değildi çocuk bu hafta yazık oluyor.

Ünal Aysal: "Özellikle Ujfalusi’nin sakatlığından sonra gördük ki takımı yöneten bir oyuncu eksikliği var. Bunu karşılamak için ciddi bir çalışma yapacağız."

Fabricio-Coloccini-Newcastle_2877913.jpg

Bu adam anca para icin gelir baksana gögüs reklamına:asd:

yaw arkadas taktiniz s.ligine oynayamazsa oynayamaz napali,bu ligi mutlak sampiyon bitirmemiz lazimki seneye eleme oynamadan direk katilalim s.ligine,bu bizim icin hayati onem tasiyor.schalke yi elesek bile bizim misyonumuz bu yil biter,ondan sonraki rakipleri gecmemiz zaten mucize.teryy s.liginde oynayamiyomus almayalim diyenler var nasil bi kafadir arkadas ya.adam geldide derdiniz o kaldi pehh anasini ya

Transfer Nöbeti

keşke yumurta falan atsaydın

Ben biliyorum bu ufolari, organik seylerle dokunamiyorsun onlara icinden geciyor, inorganik birseyle vurmak gerekiyor. Biz dokanamiyoruz mesela.

Misal odunla vuracan, ama islatman da lazim.

Bir de cok hizli hareket ediyorlar, oyle okumustum bir yerde, yani 300 falan basiyormus galiba.

benim anlamadığım madem stopere 7-8 mio vericez neden serdar taşçı ya da ömer toprak denenmiyo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt