Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Herkese hayırlı geceler
Herkese hayırlı geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

olabilir askeri bişeyde olabilir ama kimbilir
Aslında uzaylı görmeyi çok isterim ama görünce korkarım gibi geliyor.![]()

benim anlamadığım madem stopere 7-8 mio vericez neden serdar taşçı ya da ömer toprak denenmiyo?

ntvsporda ramıden bahsediyor Allahım en az wesley transferi kadar memnun eder bu adam beni ama alamayız kanımca süper bir stoper ya![]()
ya o değilde ben kendim için yazayım ; Şaşırdığım, ürktüğüm yada korkutuğum, heyacan yaptığım birşey ile karşılaştığım da nedense hep ağzımdan a... s..... çıkıyo ya laçok pisim
Selam mağara demeyin şimdi girebildim de şöyle bir haber var ? Nasıldır bu arkadaş iş yapar mı bizde?
GS'nin Granqvist icin Genoa'nin kapisini caldigi konusuluyor. Italyanlar 6m€ isterken GS 4'e cekme pazarliginda. Ancak Anzhi de devrede.
Selam mağara demeyin şimdi girebildim de şöyle bir haber var ? Nasıldır bu arkadaş iş yapar mı bizde?
GS'nin Granqvist icin Genoa'nin kapisini caldigi konusuluyor. Italyanlar 6m€ isterken GS 4'e cekme pazarliginda. Ancak Anzhi de devrede.
sneijder can alici noktalarin canini alan bir transferdir,daha nasil can alici olacakRami mi? Yuh artıkMehmet Topal zamanı izliyordum Valencia'yı çok.Rami nin boyun,fiğizi,hava topları iyidir.Ama gören derki kazma adamdır dan dun uzaklaştırır.Tam tersine adam dar alanda şaşırtan çalımlar yapıyor genelde
Oyunu iyi açıyor.
Eğer gelirse Sneijder'den daha iyi bir transfer olurÇünkü can alıcı noktaya.