Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Taşçı'nın başına benim kadar taş düşsün :)

ya o değilde ben kendim için yazayım ; Şaşırdığım, ürktüğüm yada korkutuğum, heyacan yaptığım birşey ile karşılaştığım da nedense hep ağzımdan a... s..... çıkıyo ya la :D çok pisim

Aslında uzaylı görmeyi çok isterim ama görünce korkarım gibi geliyor. :asd:

ntvsporda ramıden bahsediyor Allahım en az wesley transferi kadar memnun eder bu adam beni ama alamayız kanımca süper bir stoper ya :o

Vagner love yine cskaya dönmüş bu ne la böle yalama oldu herif :asd:

ya o değilde ben kendim için yazayım ; Şaşırdığım, ürktüğüm yada korkutuğum, heyacan yaptığım birşey ile karşılaştığım da nedense hep ağzımdan a... s..... çıkıyo ya la :D çok pisim

Aman abi uzaylıya deme, sıkıntı olabilir. :D

Selam mağara demeyin şimdi girebildim de şöyle bir haber var ? Nasıldır bu arkadaş iş yapar mı bizde?

GS'nin Granqvist icin Genoa'nin kapisini caldigi konusuluyor. Italyanlar 6m€ isterken GS 4'e cekme pazarliginda. Ancak Anzhi de devrede.

Rami mi? Yuh artık :D Mehmet Topal zamanı izliyordum Valencia'yı çok.Rami nin boyun,fiğizi,hava topları iyidir.Ama gören derki kazma adamdır dan dun uzaklaştırır.Tam tersine adam dar alanda şaşırtan çalımlar yapıyor genelde :D Oyunu iyi açıyor.

Eğer gelirse Sneijder'den daha iyi bir transfer olur :) Çünkü can alıcı noktaya.

Beyler bir gerçek var.Hoca belli ki Carlinhos'un gelmemesinden sonra sol bek istemiyor.Riera ile devam edilecek gibi.Eğer öyle ise kimi alsak defans bloğunda sorun yaşarız.Şuanda da Riera'ya tek kişi yardımcı olabilir oda Dany.Adam hem hızlı hemde teknik.Biraz da dengesiz ama eskisi gibi değil artık.Yani benim düşünceme göre transfer olayı bitmiştir.He yedek için belki bir Türk alabiliriz.

Mağara değilde magma olabilir be dostum

Selam mağara demeyin şimdi girebildim de şöyle bir haber var ? Nasıldır bu arkadaş iş yapar mı bizde?

GS'nin Granqvist icin Genoa'nin kapisini caldigi konusuluyor. Italyanlar 6m€ isterken GS 4'e cekme pazarliginda. Ancak Anzhi de devrede.

Chadli transferide yattı heralde sneijder gelince

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy

yapacagimiz stoper transferi gol yeme sorunumuzun onune gececegine inaniyorum.. bu sefer ki transfer cris gibi olmayacak.. mutlu olacagiz..

bu herif icin kieve imza attı diyolardı

Rami mi? Yuh artık :D Mehmet Topal zamanı izliyordum Valencia'yı çok.Rami nin boyun,fiğizi,hava topları iyidir.Ama gören derki kazma adamdır dan dun uzaklaştırır.Tam tersine adam dar alanda şaşırtan çalımlar yapıyor genelde :D Oyunu iyi açıyor.

Eğer gelirse Sneijder'den daha iyi bir transfer olur :) Çünkü can alıcı noktaya.
sneijder can alici noktalarin canini alan bir transferdir,daha nasil can alici olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt