Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Adil Rami efsane olurda clde oynayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende fazla inanmıyodum ama terastan çıplak gözle 15 metre tepemden simsiyah daire ama çok büyük değil yıkanma leğeni kadar geçti. ama ne olduğu belli değil belirsiz bir nesne. kimse söylesem inanmıyo 3 kişi gördük hemde. sende büyük ihtimal inanmayacaksın![]()
135 mesajın 134'ü..
Baş harfi son harfi şu ortancı harfi şu demiş..
Son mesajıda yani 135 mesajı;
''Hepinize saygılar iyi geceler''
Demiş..
![]()
Bende fazla inanmıyodum ama terastan çıplak gözle 15 metre tepemden simsiyah daire ama çok büyük değil yıkanma leğeni kadar geçti. ama ne olduğu belli değil belirsiz bir nesne. kimse söylesem inanmıyo 3 kişi gördük hemde. sende büyük ihtimal inanmayacaksın![]()
formayi giydigi ilk macimizida ali can lakot yönetir artik![]()
keşke yumurta falan atsaydın
Ben inanırım. Bu koskoca evren de yalnız olamayız.:ayatollah:
Ünal Aysal: "Özellikle Ujfalusi’nin sakatlığından sonra gördük ki takımı yöneten bir oyuncu eksikliği var. Bunu karşılamak için ciddi bir çalışma yapacağız."
![]()

Bu adam anca para icin gelir baksana gögüs reklamına![]()
Ben inanırım. Bu koskoca evren de yalnız olamayız.:ayatollah:
keşke yumurta falan atsaydın
Bildiğimiz evrenin 1000 de 1 ini bile henüz keşfedememişken