Emrah Duvar
Taçsız Kral
Cevap: Transfer Nöbeti
adamın dibi, basın toplantısını yarıda kesmiş. antrenmana gitcem ben demiş
adamın dibi, basın toplantısını yarıda kesmiş. antrenmana gitcem ben demiş
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: Gökhan Süzen ile Fernandes idmanda yumruk yumruğa birbirine girdi..
obaa.

obaa.

Medikal park bittimi sponsor olarak Liv hastanesi sağlık kontrolünden geçmiş
Şu basın toplantısının videosu allahaşkına yarıda yetiştim![]()
yabancı stoper gelirse dany sol bekte kullanabilir mi acaba
Şu basın toplantısının videosu allahaşkına yarıda yetiştim![]()
obaa.
5 yabancı kuralı önümüzdeki sene başlayacak dimi
ben ikisinin yan yana birbirini tamamlayici stoperler oldugunu dusunmuyorum,ikisi ayri ayri iyi stoperler ama yanlarina popescu veya ujfa gibi tamamlayici adamlar lazim,mesela pope-bülent iki tane bulent gibi stoper yan yana oynamazdi ama bulent süper stoperdi,bunun gibi isteDany de Semih de çok üst düzey stoperler...Semih hamle konusunda dünyanın en iyilerinden biri olacak potansiyele sahip... Her şutun önüne kendini atıyor çok fedakar oynuyor.. Topu iyi kullanamıyor ve pozisyon almada hatalar yapabiliyor..Tabi fazlaca hamleli oynadığı için topu alamazsa rakip forvet direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor..BUnun gibi 2-3 tane gol yedik ..
Dany'yi Antep'te izlerken bu adam nasıl buralara kadar dşmüş dedim.. Bir kere bu adama çalım atmak çok çok zor..Bir stopere göre çok hızlı ve çok teknik..Aşırı özgüveni dışında pek bir eksiği bulunmuyor.. Ujfa gibi Semihe abilik yapsa onu yönlendirebilse çok daha güzel olacak.. Yaşı stopere göre genç..
Bence sıkıntı Dany ya da Semih değil orta saha forvet hattındki uyumsuzluk , pres eksikliği ... Kaç golde Muslera , Dany, Semihi yüzde yüz hatalı buldunuz ?