GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 17

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
17/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız GS TV ne saçmalıyo böyle anlayamadım

GS TV kesin verir NTV belki geç girer diye GS TV'nin sesi açık NTV'ninki kısıktı yinede bi kontrol için ntv ye bakiyim dedim Sneijder basın toplantısında GS TV Sneijder'İn gollerini veriyo hala şaka gibi boş yere kaçırdım başını ...

5 yabancı kuralı önümüzdeki sene başlayacak dimi

O çok saçma bir kural abi. Başlayacağına ihtimal bile vermiyorum ben. Zaten o zamana kadar mevcut federasyonda kalmaz. + Ligimizin şirketleşmesi gündemde. ingiltere ligi gibi. Çok acayip bir şey olur böyle birşey gerçekleşirse..

Dany de Semih de çok üst düzey stoperler...Semih hamle konusunda dünyanın en iyilerinden biri olacak potansiyele sahip... Her şutun önüne kendini atıyor çok fedakar oynuyor.. Topu iyi kullanamıyor ve pozisyon almada hatalar yapabiliyor..Tabi fazlaca hamleli oynadığı için topu alamazsa rakip forvet direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor..BUnun gibi 2-3 tane gol yedik ..

Dany'yi Antep'te izlerken bu adam nasıl buralara kadar dşmüş dedim.. Bir kere bu adama çalım atmak çok çok zor..Bir stopere göre çok hızlı ve çok teknik..Aşırı özgüveni dışında pek bir eksiği bulunmuyor.. Ujfa gibi Semihe abilik yapsa onu yönlendirebilse çok daha güzel olacak.. Yaşı stopere göre genç..

Bence sıkıntı Dany ya da Semih değil orta saha forvet hattındki uyumsuzluk , pres eksikliği ... Kaç golde Muslera , Dany, Semihi yüzde yüz hatalı buldunuz ?
ben ikisinin yan yana birbirini tamamlayici stoperler oldugunu dusunmuyorum,ikisi ayri ayri iyi stoperler ama yanlarina popescu veya ujfa gibi tamamlayici adamlar lazim,mesela pope-bülent iki tane bulent gibi stoper yan yana oynamazdi ama bulent süper stoperdi,bunun gibi iste

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor **************************** Süper Lig kulüplerinin 2012-2013 sezonunda müsabaka listesinde 8 yabancı yazabileceğini, ancak sahada aynı anda en fazla 6 yabancıyı oynatabileceklerini, 2013-2014 sezonunda müsabaka listesinde 6 yabancıya, 2014-2015 sezonundan ise 5 yabancıya yer verebileceğini açıkladı.

kendim sordum kendim buldum:D

seneye 6 yabancı olabilcekmiş 18de. bence bu kötü olur.

Sneijder e haksızlık yapıldı bu arada en iyi oyuncuya aday gösterildiği sene.

CL kupası , Dünya Kupası finali.

Messi sadece İspanya Ligi şampiyonluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt