Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

luis suarez istanbuldamış fotosu bile var

https://icube.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2013/01/22/suarez-den-kafa-karistiran-ziyaret-2976760.Jpeg

suarez-den-kafa-karistiran-ziyaret-2976760.Jpeg

Dün rezil olduk diye kem küm eden arkadaşlar arabanın üstüne çıkılmasını tasvip eden tabii yok ama biz duygularıyla yaşayan heyecanlı bir milletiz çok yadırgamamak lazım İnter forumlarında konuşanlar rezil olduğumuz yönde değil görmek isteyen bakabilir birisi "Ah şu çılgın Türkler" gibi bir mesaj atmış videodan sonra diğeri de "7.5 m € dünya yıldızı aldılar tabii delirecekler" demiş o yüzden aşağılık kompleksine girmeye gerek yok sürekli biz buyuz başka türlü gözükmeye çalışmamıza gerek yok.

carlos-tevez1.jpg

Arkadaş bu adam bizde oynamalı ya.

Sneijder 10 dk sonra flroyada olacak diyorlar

Yapmayın bunu.Bence Shalkeyi bile elemek çok zor.

Şampiyonlar liginde kolay maç yok ancak Shalkeyi geçmek çok zor demek çok yanlış.Tur şansı %50 bundan sonraki tura geçersekde çıkacak rakip çok önemli.Barcelona Real Madrid Bayern Münich Manchester bu dört takım dışında Galatasaray ın diğer takımlardan hepsiyle şansı %50 dir.

yas 27 onu daha gelisteremez, kafa atmak kadar kolay birsey degil, daha da zor, insallah duzelir ama hic sanmiyorum

amacım kesinlikle sana karşı tavır almak değil.

ilk geldiğinde ben fazla istememiştim Burak' ı ama sürekli kendini geliştirmeye çabalıyor olması ona inanmamı sağladı. bence bunda da başarılı olacak

Dün rezil olduk diye kem küm eden arkadaşlar arabanın üstüne çıkılmasını tasvip eden tabii yok ama biz duygularıyla yaşayan heyecanlı bir milletiz çok yadırgamamak lazım İnter forumlarında konuşanlar rezil olduğumuz yönde değil görmek isteyen bakabilir birisi "Ah şu çılgın Türkler" gibi bir mesaj atmış videodan sonra diğeri de "7.5 m € dünya yıldızı aldılar tabii delirecekler" demiş o yüzden aşağılık kompleksine girmeye gerek yok sürekli biz buyuz başka türlü gözükmeye çalışmamıza gerek yok.

güzel yazmışsın hep bir eziklik duygusu içinde oyle konuşanlar yok 3.dünya ülkesi yok bilmem ne.. geçelim bunları arkadaşlar.. o karşılama her insanın hoşuna gider 1000 kişi 2000 kişi gelmiş seni karşılıyor bağırıyor sevgi gösterisinde bulunuyor bu insana değerli olduğunu hissettirmektir. bizler seviyoruz futbolu insan seviyoruz ne var yani gitmiş adamlar oraya sende git :)

Kasımpaşa maçında Selçuk'un 40 metrelik diagonal pasları görünce aklıma geldi. Burak 82 puan alıp şikeyle ikinci oldukları sene TS'de sağ kanat oynayıp 19 gol atmamış mıydı? Şöyle bir şey olur mu?

---------Muslera-------

Eboue-Semih-Dany-Riera

------Melo--Selçuk-----

Burak---Sneijder-Ahmet İlhan

---------Umut--------

Gaza geldim yaptım bir kadro

sene sonu 4-5 transfer gerçekleştirebilirsek

hem bu ligi hem de CL'yi dağıtır bu kadro

625130_Galatasaray_SK.jpg

yaw cok takildiniz bu s.ligi oynayip oynamama mevzusuna,sanki dunyanin en iyi stoperini alsak schalke yi eleme garantimizmi var,ayrica tr ligi var sampiyon olmamiz lazimki seneye direk katilalim s.ligine buda cok cok onemli.gercekci olmak gerekirse schalkeyi elemek bu seneki misyonumuzu tamamladik manasina gelir zaten,ondan sonraki turlari gecmek imkansiz gibi

Schalke ile eşleştiğimiz gün %60 - %40 schalke avantajlı demiştim. O günden bugüne değişen şeyler var. Afellayın sakatlığı, Sneijderin transferi. ibre ihtimal eşitlendi diyebilirim. Sağlam bir sol bek alırsak %60 %40 biz avantajlı duruma geçeriz. ve büyük ihtimal bu işi arenada ilk maçta bitiririz.

Kasımpaşa maçında oynadığımız futbol diyemiycem beni bjk maçı için korkutuyor

güzel yazmışsın hep bir eziklik duygusu içinde oyle konuşanlar yok 3.dünya ülkesi yok bilmem ne.. geçelim bunları arkadaşlar.. o karşılama her insanın hoşuna gider 1000 kişi 2000 kişi gelmiş seni karşılıyor bağırıyor sevgi gösterisinde bulunuyor bu insana değerli olduğunu hissettirmektir. bizler seviyoruz futbolu insan seviyoruz ne var yani gitmiş adamlar oraya sende git :)

Yok abi bazı beylerimizi illa jön Türk olacak onlar aydın kesim o haraketleri yapan cahil cühela halk kesimi onlara göre o yüzden zaten oyuncuyu karşılamayınca ülke olarak seviyemiz elit kesime yükseliyor ama işte böyle karşılamaya gidenler yüzünden 3. dünya ülkesi oluyoruz. : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt