Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------Melo----Selcuk------------

Amrabat---------------------Engin----

--------------Sneijder------------------

------------Burak-----------------------

Bu iyi olur.

Hamit yedekden girer...Hamit iyi oyuncu ama Kanat'da verimi azaliyor...

Kamil abi, yok olan bir binayı restore etmek nedir ki? Yok olan birşeyin sahtesini yapmaktan öte nedir? Nerde kalır tarihi? Belgeler konusuna gelince, bu kadar basit mi bu hayat ya, nasıl daha korunaklı bir yerde muhavaza etmezler... Hiç değilse kopyalarını bari almışlardır. Bina gibi tarihliği kalmasa da sahtesi kalır umarım

Muhakkak yerini tutmaz ama kafana göre bu tip binaarın içine de modifikasyon yapamazsın.

Zaten yangın kontaktan çıkmış hemen müdahale etmiş güvenlik köpükle ve söndürmüş. Ancak duvar içinden kablolardan çatıya ilerlemiş. İtfaiye zamanında gelmiş hatta zabıt tutuyomuş. O an çatı yanmaya başlamış...

Beyler siyasi mesajlarınız cidden sıkıyor.Hepimizin içi yanıyor merak etmeyin.Akplisinden,Chplisinden,Mhplisinden herkes bu ülkenin evladı.Burda boş boş mesajlar veripte milleti germeyin.

-------------Melo----Selcuk------------

Amrabat---------------------Engin----

--------------Sneijder------------------

------------Burak-----------------------

Bu iyi olur.

Hamit yedekden girer...Hamit iyi oyuncu ama Kanat'da verimi azaliyor...

Amrabat Afrika kupasında değil mi.? Afrika kupası ne zaman başlıyor.?

GS TV de canlı yayında öğretim görevlisi bir bayan var şuanda yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı artık diyo ama bina büyük ölçüde yandı gibi duruyo diyo :sad007::sad007:

Üniversite değil içimiz yanıyor :(

70921e1664d011e2880f22000a1f9ca7_7.jpg

köpekli eleman kim?

Sneijder alınırsa olay olur denilmişti gerçektende oldu

Beyler siyasi mesajlarınız cidden sıkıyor.Hepimizin içi yanıyor merak etmeyin.Akplisinden,Chplisinden,Mhplisinden herkes bu ülkenin evladı.Burda boş boş mesajlar veripte milleti germeyin.

Abi ben de buna kızıyorum. Üniversite mensubu olarak üniversitenin yanmasına üzülmemek elde mi? Ama başka şeyler garip geliyor bana.

Muhakkak yerini tutmaz ama kafana göre bu tip binaarın içine de modifikasyon yapamazsın.

Zaten yangın kontaktan çıkmış hemen müdahale etmiş güvenlik köpükle ve söndürmüş. Ancak duvar içinden kablolardan çatıya ilerlemiş. İtfaiye zamanında gelmiş hatta zabıt tutuyomuş. O an çatı yanmaya başlamış...

Kamil abi bilmiyorum ki ya, gerçekten insanın içi acıyor. Tarihi bina diye modifikasyon bile yapılmasına izin verilmezken göz göre göre cayır cayır yanması harbiden insana dokunuyor

Arkadaslar yanlis anlasilmasin, ama yangin konusunu baska baslikta konusabilirmiyiz?

Hepimiz cok üzgünüz ama yangin icin ayri baslik da var herhalde. Orda konusalim.

Burda futbol konusmaya devam edelim

yangının neden çıktığını bilen varmı ?

Arkadaslar yanlis anlasilmasin, ama yangin konusunu baska baslikta konusabilirmiyiz?

Hepimiz cok üzgünüz ama yangin icin ayri baslik da var herhalde. Orda konusalim.

Burda futbol konusmaya devam edelim
hazar büyüka twittera chedjou yazıp silmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt