Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onun için Eto'o lazım bir tane.

Burak yılmaz sempatizanı biri olsaydı bu söylediğine şöyle bir cevap verirdi: Burak var bizde. eto'o kim? :asd: Kimse dilinden düşürmüyor burağı. çok uyuz oluyorum. Bu adam Galatasarayın forveti olamaz

Burak yılmaz sempatizanı biri olsaydı bu söylediğine şöyle bir cevap verirdi: Burak var bizde. eto'o kim? :asd: Kimse dilinden düşürmüyor burağı. çok uyuz oluyorum. Bu adam Galatasarayın forveti olamaz

bal gibi de olur.burak desteği hakeden bi futbolcu.burak hayranları burağın yanına bi forvet alınmasını da dile getiriyo.ama burağa kişisel olarak takıntıları olanlar var bu forumda.sözüm sana değil.

Sabahki antremanı gs tv yayınlıycakbi agabeyler?

Şu Burakçılar ve anti Burakçılar muhabbeti artık son bulmalı iyi yaptığı ve iyi oynadığı maçlarda mevcut kötü yaptığı kötü oynadığı maçlarda mevcut aşağı yukarı ortalama bir forvet bu zamana kadar bekleneni verdi denilebilir çünkü takımın oynadığı futbol ortada bütün sorumluluğu ona yüklemekte saçma olur her neyse varmak istediğimiz nokta şu an forvetimiz Burak Yılmaz öyle ya da böyle CL'de gol kralı ligte de hatrı sayılır bir gol sayısına ulaştı şu durumda GS forveti olamaz demek yerine destek olmak lazım velhasıl.

İlk 11 adamı olamaz desek daha iyi olur. Süper harika bir yedek olur Burak'tan.

Israrla söylüyorum zeki top kontrolü yüksek ve pas alışverişi iyi olmayan bir forvet olmaz. Bunlar önemli eksikleri Burak'ın. Topsuz oyunda yok gibi koşular dışında. Top kontrolü kötü. Adam eksiltme ehh işte hız ile yapıyor ya da güç ile omuz omuza girerek vs.. Ancak vücut çalımı ne bileyim bilek vs yok. Süper bir yedek olur Burak'tan aslında.

demba ba tam bizlik forvetti,tank gibi ezip geciyo,son vuruslarda iyi.ulan nasil kacirdik almadik lan onu:mad:

bal gibi de olur.burak desteği hakeden bi futbolcu.burak hayranları burağın yanına bi forvet alınmasını da dile getiriyo.ama burağa kişisel olarak takıntıları olanlar var bu forumda.sözüm sana değil.

Burak ''Hep bana'' diyen bir futbolcu. attığı gollere birşey söylemiyorum çünkü kaçırdıklarının yanında attıklarının lafı bile olmaz. çok bencil. Bunun en basit örneğini ligin son maçında trabzonda yaşadık. 90 dakikada toplam 4 tane net pozisyonumuz oldu. Bunun 2 tanesini burakla yakaladık. pas atsa umut iki durumdada boş kaleye gönderecekti topu fakat ikisinide kendi vurmayı tercih etti. Ben bu takımın forvetinin burak olmadığını düşünüyorum.

Burak ''Hep bana'' diyen bir futbolcu. attığı gollere birşey söylemiyorum çünkü kaçırdıklarının yanında attıklarının lafı bile olmaz. çok bencil. Bunun en basit örneğini ligin son maçında trabzonda yaşadık. 90 dakikada toplam 4 tane net pozisyonumuz oldu. Bunun 2 tanesini burakla yakaladık. pas atsa umut iki durumdada boş kaleye gönderecekti topu fakat ikisinide kendi vurmayı tercih etti. Ben bu takımın forvetinin burak olmadığını düşünüyorum.

aynı burak akhisar maçında sercana attırdı,cluj maçında emre çolağa müthiş top indirdi,ibb maçında umuta attırdı :f bizde yaratıcı oyuncu gıtlığı vardı...burak çok da pozisyona girmedi.ama bundan sonra çok pozisyona girecek.

La uykum kaçtı bildiği yarın iş var. Yoğunum bir de kafa lazım şu hale bak. Bu saatte kalktım çubuk kraker yiyorum futbol konuşuyorum. Pff.

Boş kaleye Attırdıklarına nediosun peki=?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt