Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdarı begenemeyenlere soruyorum !!!

Simon Kjaer desek ovvvv dersiniz hemen gelsinnnn....Allah aşkına ne farkı var hem oyun hem tip olarak :D yakın oyuncular bence..

Kendi değerlerimize sahip çıkalım arkadaşlar sonuçta yabancı kontenjanı var ve 22 yaşında bir Türk oyuncudan söz ediyoruz...

Hadi Beyler ben Kantine gidiyorum, Zürcher Geschnetzeltes vom Kalb var, hepinize Afiyet olsun...

Hamit yerine Eboue olsa daha iyi olur.3 stoper oynamayı kaldırabiliriz çünkü dany de semih de hızlı oyuncular.bir tane daha stoper almak lazım tabii bunun için.onun da vasatın üstünde bir hızı olması gerekir,özellikle sol ayaklı bir stoper olursa dadından yenmez keza 3'lünün soluna gerekir.Semih merkezde,Dany de sağında oynar şahane de olur.Anadolu takımlarına karşı 4 savunma oynamak fazla zaten

3 stoper olursa ortaya bir reis alınır. Bütün dertler biter.

-------Semih-Reis-Dany-------

Eboue-Hamit-Melo-Selçuk-Riera

-----------Sneijder-----------

------------Burak-------------

ya da

-----Semih-Reis-Dany-------

Eboue--Melo--Selçuk--Riera

----------Sneijder-----------

-------Burak---Umut---------

Serdar Aziz sanildigi kadar iyi bir stoper degil, yani aman aman bir stoper degil.

genç milli takımlarda semih'le beraber Türkiye'nin geleceği olarak gösteriliyordu stoperde aslında bu ikili. belki bu sene değil de önümüzdeki sene fatih terim faktörünü de katarsak çok iyi bir stoper kazanabiliriz. ama bu sene için ona güvenmek bence de çok sıkıntılı olur :)

genç milli takımlarda semih'le beraber Türkiye'nin geleceği olarak gösteriliyordu stoperde aslında bu ikili. belki bu sene değil de önümüzdeki sene fatih terim faktörünü de katarsak çok iyi bir stoper kazanabiliriz. ama bu sene için ona güvenmek bence de çok sıkıntılı olur :)

bu sene için bence müthiş bi ALTERNATİF olur sonuçta 11 oyuncularımız Semih ve Neunkeu

beyler ben bugün bi duyum aldım...3.6 milyon € + çağlar birinci + sonraki satıştan %25 karşılığında Serdar Aziz Galatasaraylı olabilir..son teklifimiz böyleymiş ve Bursa kabul edebilirmiş...

Kardeş Bursa bu teklife şöyle cevap verir... 2.5 milyon + %25 verin Çağlar sizde kalsın ...:D

bizimkiler salak degildir gidip eurolari Bursa ya versinler

Serdarı begenemeyenlere soruyorum !!!

Simon Kjaer desek ovvvv dersiniz hemen gelsinnnn....Allah aşkına ne farkı var hem oyun hem tip olarak :D yakın oyuncular bence..

Kendi değerlerimize sahip çıkalım arkadaşlar sonuçta yabancı kontenjanı var ve 22 yaşında bir Türk oyuncudan söz ediyoruz...

22 yaşındaki defans oyuncusuna sahip çıkayımda

6-7 milyon euro bonservis isteyen adam aklına sahip çıksın önce..

burası koruma derneği değil, başarı için önemli mevkiye 6-7 iyileri varken -serdar aziz alınmaz. gider anadoluda araştırırım bulursan gelir alt yapı-yedğe zamanla oynar..

3'lü savunmayı idare edebilecek,tecrübeli Ujfa gibi bi adam olsa Dany ile Semih'e durması gerektiği yeri öğretebilirdi doğru söylüyorsun.Hani şöyle Chiellini dadında solak stoper süper olur

Şu dakikadan itibaren..

Sneijder'in olduğu takıma herkes gelmek ister..

Ağırdan satalım kendimizi..

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt