Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sercan sararer sol kanatta müthiş olurdu. keza kerim frei. yönetimin frei ile ilgilendiği haberi çıkmıştı bu ayın başında. zaten sercan sararer de sezon sonu olmadan türkiyeye gelmek istemediğini söylemişti. daha fazla tabilim çıkar avrupadan bir klübe giderim diye bekliyor heralde. yine de ısrarcı olmakta fayda var benim gözümde sararer > frei > gökhan töre. hatta mümkünse töre gelmesin milli takımda gördük ne oldugunu. sararer ilk maçında yardırırken töre resmen göküldü hemde oynadığı bütün maçlarda. kısaca sararer + frei müthiş olur. kanatlarımız top yapan adam görür.

O işler belli olmaz :)

Sercan Sararer (@Sercan_Sararer) tweetledi: 8:05 PM on Sal, Oca 22, 2013:

Wow ! Galatasaray make amazing transfer with signing Wesley Sneijder. Türkiyem hayirli olsun !

Bu da "most big club" taraftarının Sercan'a reply'ı :asd:

Hasan BAGBASi (@HasanBagbasi) tweetledi: 8:38 PM on Sal, Oca 22, 2013:

@Sercan_Sararer And you Sercan ??? Come to Fenerbahce, the best and the most big club of Turkey. Do you want transfert at Fener ?

O işler belli olmaz :)

Sercan Sararer (@Sercan_Sararer) tweetledi: 8:05 PM on Sal, Oca 22, 2013:

Wow ! Galatasaray make amazing transfer with signing Wesley Sneijder. Türkiyem hayirli olsun !

Bu da "most big club" taraftarının Sercan'a reply'ı :Asd:

Hasan BAGBASi (@HasanBagbasi) tweetledi: 8:38 PM on Sal, Oca 22, 2013:

@Sercan_Sararer And you Sercan ??? Come to Fenerbahce, the best and the most big club of Turkey. Do you want transfert at Fener ?

Keşke gitseydim demiş içinden. :lol:

arkadaşlar bursa,da oturuyorum serdar semih,ten iyi değil,ayrıca bu ara kendi standardının altında,bence ayrılmak istiyo oda, kafası karışık

şu altyapıdan herşeyi çıkardık da bi sol bek çıkaramadık bu kadar eksik bi bölge tüm ülkenin de sorunuyken neden gençler bu bölge için uğraşmıyor acaba herkez de bi ofans özentisi ...

3'lü savunmayı idare edebilecek,tecrübeli Ujfa gibi bi adam olsa Dany ile Semih'e durması gerektiği yeri öğretebilirdi doğru söylüyorsun.Hani şöyle Chiellini dadında solak stoper süper olur

chiellini en sevdiğim stoper benim :)) tabi ki imkansız onu almamız ama bence PSG'li alex güzel olur..PL tecrubesi var 30 yaşında gol da atıyor arada..ayrıca lider özellikli ve ayağıda iyidir..PSG'de oynarken hiç izlemedim Alex'i eğer hala anlattıgım gibiyse en çok onun gelmesini isterim..CL'de oynamaması sorun değil önümüzdeki sene için yatırım olur

Serdar Aziz şu an bizim 2 stoperimizden de kötüdür..Ama Serdar kaliteli bir oyuncu en önemlisi liderlik vasfı olan bir oyuncu.. Bu yıl bir sakatlık geçirdi formu o yüzden düştü.. Serdar Aziz ve Semih 2 yıl sonra defansın değişilmezleri olur.. Bana göre Ömer Toprak'tan daha potansiyelliler..Tek eksiği iyi bir futbol eğitimi alamaması ve iyi bir teknik direktörle çalışamaması..Serdar Aziz Almanya'da olsaydı en az Leverkusen,Schalke gibi bir takımda oynardı.. Ömer Erdoğan'ın en formda döneminde herkes gıpta ile bakarken Serdar geldi onu kesti takımdan..

[video=youtube;uj4H6yPVdkQ]https://www.youtube.com/watch?v=uj4H6yPVdkQ[/video]:D:D

Sneijder antremana çıktımı resim video var mı :)

Beyler geçen sezon Riera da pek iyi oynamıyordu hatırlarsanız sonra bir Melosilin tedavisi uygulandı bu sezon coştu.

Acaba diyorum Emre Çolak'ı da soyunma odasında fazla değil 10 dakika Melo'yla bıraksak. Kapıdan bir İniesta olarak çıkabilir mi?:trollface:

Beyler geçen sezon Riera da pek iyi oynamıyordu hatırlarsanız sonra bir Melosilin tedavisi uygulandı bu sezon coştu.

Acaba diyorum Emre Çolak'ı da soyunma odasında fazla değil 10 dakika Melo'yla bıraksak. Kapıdan bir İniesta olarak çıkabilir mi?:trollface:

emre'yi lm olarak oynatırsak verim alamayız emre cm yada cam'den başka hiçbiir bölgede oynayamazzz..kazma bir oyuncu değil,inanilmaz yetenekli de değil ama biraz güclenirse çok da güzel cm cam oyuncusu olur

Sercan Saraer mi :cheeky-smiley-022: Allah korusun ...

Serdar Aziz de kesinlikle şuanda Dany/Semih ikilisinden daha kötü ama yaşı ve Türk oyuncu piyasası düşünüldüğünde Çağlar + 3m gibi bir rakam fena değil gibi geldi bana ...

Aynen. Carlinhos yerine Riera'yı koy, mevcut kadroyla muhtemel oyun sistemimiz çıkar.

Orası öyle fakat Riera ve Dany yan yana oynamaya devam ettikçe o bölgeden çok canımız yanacak.

O yüzden bana kalsa hem sol bek hem stoper gerekli fakat ; Sadece biri alınacaksa bu sol bek yani Carlinhos olmalı.

Dany yine iyi bir defans oyuncusu ne kadar Semih ile benzer olsa da , oyun kurucu , lider , pas dağıtan vasıfları olmasa da idare edebilir fakat devşirme bir bek olan ve savunmayı öğrenemeyen bir Riera var o bölgede bu yüzden sadece bir isim alınacaksa bu Carlinhos olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt