Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

İnanılmaz ya FM'de dahi böyle bir orta sahayı kuran olmamıştır sanırım :

Melo-Selçuk-Sneijder EFSANE :ayatollah:

Kalecimiz müthiş,Eboue mevkisinin en iyilerinden biraz toparlanması yeterli olur.Semih zaten bizden biri.Hamit'in de kendine gelmesiyle müthiş bir takım oluruz.

Seneye yapacağımız önemli 2 takviye ile hedefler büyür. Yeter ki kendi kendimize çelme takmayalım.

Hamit gelmez inan bana

Cevap: Transfer Nöbeti

BBSbkSBCcAAF7Iu.jpg

Alex eğer hala chelsea'de oynayan alex ise müthiş olur PSG'de bende hiç izlemedim..Alması en kolay oyuncu toure olur..Taşçıyı 1 kere bile izlemedim..SerieA,BPL ve TSL'i takip ederim..diğer liglerde sadece özel maçları izlerim o denk gelirse..

Anladım hocam Serdar'ı ben takip ediyorum merak etmeyin gerçekten aranan adam Ujfa'nın biraz daha hava toplarında iyi , genç , yerli , ayağı daha düzgün ve oyun kurma becerisi yüksek olan versiyonu :)

Fakat sezon sonu daha mantıklı olur gibi geliyor hem fiyat açısından hemde uyum açısından falan :)

Kolo Toure veya Mexes'in kiralanması süper olurdu açıkcası :) Ama Toure'de Afrika Kupası'nda şuan bilmiyorum ne olacak , Mexes daha mı mantıklı olur acaba ?

Bu trtspor Ricardo costa diyor ne ayak? Igrenc olur

Orası öyle fakat Riera ve Dany yan yana oynamaya devam ettikçe o bölgeden çok canımız yanacak.

Bu sezonki asıl problemimiz stoperler gibi görünse de aslında değil. Üç tane major problemimiz var ki bir tanesi geçen sezon da vardı.

1- Defansa, orta saha ve kanatlardan destek gelmiyor. Defans yaptığınızda topun arkasında kalmanız ve rakipten 1-2 kişi fazla olmanız gerekiyor. Orta sahada top kaybeden Hamit, Emre, Selçuk geriye koşmuyorlar. Hatta daha kötüsü gölge markaj yapıyorlar defans oyuncuları kimi tutacağını şaşırıyor.

2- Özellikle orta sahada rakibe basmıyoruz. İstisnasız bütün rakiplerimiz çok rahat top alıp, paslaşabiliyor. Oysa bizden birisi top alacağı zaman daha top ayağına gelmeden bir kişi kıçında bitiyor, 1 saniye geçmeden her iki yanında birer kişi daha peydahlanıyor. Bunu geçen sezon yapıyorduk bu sene herkes artist olmuş. Psikopat falan belki ama Engin'in yokluğunu en çok bu konuda hissediyorum.

3- Defans yaparken rakibin ayağındaki topa müdahele etmiyoruz. Güle oynaya geçip gidiyorlar. Oysa onlar bize adım attırmıyor, taban, diz, tekme, tokat allah ne verdiyse giriyorlar. Burası İspanya ligi değil hakemler oyun içi her türlü sertliğe müsaade ediyor. Bizim de yapmamız lazım. Bizde Melo dışında bunu yapan yok.

Son olarak hepsinden önemlisi Anadolu takımları Ersun Yanal taktiği uygulamaya başladı.

Nedir bu: İleride çoğal, top kaybedersen anında rakibi indir. Faul tehlikeli bölgede olmadığı için kart görmezsin.

Hakemler bu taktiğe Avrupada izin vermiyor. Atağın nasıl gelişebileceğini süzerek sarı kartı basıyor. Bizde ise hakemler orta sahanın gerisinde olan hiç bir faule sert değilse kart göstermiyor. Kasımpaşa maçında hatırlayın Riera'nın son derece hafif faulune direk sarı kart çıkartan hakem orta sahada kaptığımız top sonrasında faulle indirildiğimiz 351267 pozisyonda kart çıkarmadı. Bence hakem seminerlerinde asıl bunu öğretmeleri lazım.

Sekiztaş Dentinho'yu alıyormuş kim la bu adam.:o

Fm 08'de ilah oluyordu kendileri.Tabi sonra her genç Brezilyalı gibi Shaktar'a Lucescu'nun eline gitti.Ama 24 yaşına geldi hala patlamayı yapamadı.Lucescu'nun patlatamadığını Aybaba katiyen patlatamaz.Ayrıca 10 numara-Gizli forvet-Ofansif Kanat oynayabiliyordu.Kıyaslamak ne kadar doğru bilmem ama stili bizim eskiden altyapıda oynayan Mehmet Düz'e benziyor

Fm 08'de ilah oluyordu kendileri.Tabi sonra her genç Brezilyalı gibi Shaktar'a Lucescu'nun eline gitti.Ama 24 yaşına geldi hala patlamayı yapamadı.Lucescu'nun patlatamadığını Aybaba katiyen patlatamaz.Ayrıca 10 numara-Gizli forvet-Ofansif Kanat oynayabiliyordu.Kıyaslamak ne kadar doğru bilmem ama stili bizim eskiden altyapıda oynayan Mehmet Düz'e benziyor

Menemen yemeye gelsin o zaman.

Bu arada antremanımızı Gstv vericekmi, ya da başka alternatif varmı izlemek için.

Ne oldu o Mehmet Düz'e? Gayet kaliteli bir oyuncuydu bence

Bu sezonki asıl problemimiz stoperler gibi görünse de aslında değil. Üç tane major problemimiz var ki bir tansei geçen sezon da vardı.

1- Defansa, orta saha ve kanatlardan destek gelmiyor. Defans yaptığınızda topun arkasında kalmanız ve rakipten 1-2 kişi fazla olmanız gerekiyor. ORta sahada top kaybeden Hamit, Emre, Selçuk geriye koşmuyorlar. Hatta daha kötüsü gölge markaj yapıyorlar defans oyuncuları kimi tutacağını şaşırıyor.

2- Özellikle orta sahada rakibe basmıyoruz. İstisnasız bütün rakiplerimiz çok rahat top alıp, paslaşabiliyor. Oysa bizden birisi top alacağı zaman daha top ayağına gelmeden bir kişi kıçında bitiyor, 1 saniye geçmeden her iki yanında birer kişi daha peydahlanıyor. Bunu geçen sezon yapıyorduk bu sene herkes artist olmuş. Psikopat falan belki ama Engin'in yokluğunu en çok bu konuda hissediyorum.

3- Defans yaparken rakibin ayağındaki topa müdahele etmiyoruz. Güle oynaya geçip gidiyorlar. Oysa onlar bize adım attırmıyor, taban, diz, tekme, tokat allah ne verdiyse giriyorlar. Burası İspanya ligi değil hakemler oyun içi her türlü sertliğe müsaade ediyor. Bizim de yapmamız lazım. Bizde Melo dışında bunu yapan yok.

Son olarak hepsinden önemlisi Anadolu takımları Ersun Yanal taktiği uygulamaya başladı.

Nedir bu: İleride çoğal, top kaybedersen anında rakibi indir. Faul tehlikeli bölgede olmadığı için kart görmezsin.

Hakemler bu taktiğe Avrupada izin vermiyor. Atağın nasıl gelişebileceğini süzerek sarı kartı basıyor. Bizde ise hakemler orta sahanın gerisinde olan hiç bir faule sert değilse kart göstermiyor. Kasımpaşa maçında hatırlayın Riera'nın son derece hafif faulune direk sarı kart çıkartan hakem orta sahada kaptığımız top sonrasında faulle indirildiğimiz 351267 pozisyonda kart çıkarmadı. Bence hakem seminerlerinde asıl bunu öğretmeleri lazım.

Hocam gerçekten harika tespitler fakat ; birde çözümlerini bulsak :)

Hakem sorunu dışında ona yapabilecek bir şey yok :(

Anladım hocam Serdar'ı ben takip ediyorum merak etmeyin gerçekten aranan adam Ujfa'nın biraz daha hava toplarında iyi , genç , yerli , ayağı daha düzgün ve oyun kurma becerisi yüksek olan versiyonu :)

Fakat sezon sonu daha mantıklı olur gibi geliyor hem fiyat açısından hemde uyum açısından falan :)

Kolo Toure veya Mexes'in kiralanması süper olurdu açıkcası :) Ama Toure'de Afrika Kupası'nda şuan bilmiyorum ne olacak , Mexes daha mı mantıklı olur acaba ?

ben mexes'i pek beğenmem ama lider oyuncu kiralık olarak gelse baya sevinirdim..

hamit , emre ,umut ilk 11e yazılıyor hala :hang:

Galatasaray'ın bu sezon kadrosunda bulundurduğu futbolcuların toplam tahmini piyasa değeri 345 milyon lira, Fenerbahçe'nin ise 320 milyon lira. Sneijder transferine kadar bu kulvarda birinciliği elinde bulunduran Fenerbahçe, tahmini piyasa değeri 45 milyon lira olarak gösterilen Hollandalı yıldızın transferinin ardından liderliği rakibine kaptırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt