Semih Ulukaya
Kırmızı Üye
- 9 Mart 2012
- 1.306
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Ferguson :confused:
dünyada en başarılı mourinho sonra da lucedir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan şimdi takımda bir tek Hamit kötü oynasa anlarım tamam derim haklısın ama bu sezon Melo-Eboue-Elmander çok mu iyi?Bunlar geçen sezon ki başarının kredisini tükediyor.Bırakta Hamit'in kariyerinin de bunlar kadar bir kredi hakkı olsun.Hamit'in en iyi oynadığı maçlara bakalım.Manu maçları Cluj maçları hiç sorgulandın mı ağabey neden bu maçlar iyi oynamış.Çünkü Eboue'nin Melo'nun Selçuk'un da en iyi oynadığı maç o maç demek ki Hamit'in performansını biraz da takımın formu etkiliyor.
luce yi birde buyuk takimlardan birinde gorsekte dunya t.direktor neymis gorurduFerguson :confused:
yaw geciniz hamiti falan,adam bir kere macta sorumluluk aldigini gormedim.1461 trabzon macinda bile sag kanatta aldigi toplari 55mt geriye semihe oynayan adam bizde oynayamaz kardesim.gecti o bayern gunleri
Bunların sol bek kim şimdi.
Derbide kim oynayacak (derbi demeye utanıyorum)
fenerin istediği eleman değil mi bu
luce'nın adam yapamadıgını samet'mi yapcak :cool:
yo cok super oynamiyor,oynuyor demedim zaten.hamite okadar parayi biseyler yapsin diye verdik.yekta bile sonradan girdigi maclarda ondan fazla katki veriyor.f.terim bazen adaletsiz forma dagilimi yapiyor.emre-hamit gibitakım çok mu süper oynuyor?
yo cok super oynamiyor,oynuyor demedim zaten.hamite okadar parayi biseyler yapsin diye verdik.yekta bile sonradan girdigi maclarda ondan fazla katki veriyor.f.terim bazen adaletsiz forma dagilimi yapiyor.emre-hamit gibi
Yalnız iyi hoş söylüyorsunda sevgili kardeşim,basettiğimiz adam düne kadar takımda en fazla para alan adam.500 binlik bir adam olsa %100 haklısın derim.Şimdi sneider geldi,aldığı her topu kaptırsa,saçma sapan oynasa,ne yaptığı belli olmasa 45 dak.sonra hocası tarafından zorla oyundan alınmış olsa ne düşünürsün?
Hamit maç başlarıyla beraber 4 milyon euroya oynuyor mert.Elini vicdanına koy.Öyle düşün.
uğur borala geçmiş olsun.ama hafta sonu açıkçası 6,7 fark atılmasını bekliyorum tr gündemine futbollada oturmamız lazım.