Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan şimdi takımda bir tek Hamit kötü oynasa anlarım tamam derim haklısın ama bu sezon Melo-Eboue-Elmander çok mu iyi?Bunlar geçen sezon ki başarının kredisini tükediyor.Bırakta Hamit'in kariyerinin de bunlar kadar bir kredi hakkı olsun.Hamit'in en iyi oynadığı maçlara bakalım.Manu maçları Cluj maçları hiç sorgulandın mı ağabey neden bu maçlar iyi oynamış.Çünkü Eboue'nin Melo'nun Selçuk'un da en iyi oynadığı maç o maç demek ki Hamit'in performansını biraz da takımın formu etkiliyor.

Yalnız iyi hoş söylüyorsunda sevgili kardeşim,basettiğimiz adam düne kadar takımda en fazla para alan adam.500 binlik bir adam olsa %100 haklısın derim.Şimdi sneider geldi,aldığı her topu kaptırsa,saçma sapan oynasa,ne yaptığı belli olmasa 45 dak.sonra hocası tarafından zorla oyundan alınmış olsa ne düşünürsün?

Hamit maç başlarıyla beraber 4 milyon euroya oynuyor mert.Elini vicdanına koy.Öyle düşün.

yaw geciniz hamiti falan,adam bir kere macta sorumluluk aldigini gormedim.1461 trabzon macinda bile sag kanatta aldigi toplari 55mt geriye semihe oynayan adam bizde oynayamaz kardesim.gecti o bayern gunleri

2 senedir yedek olan biri dentinho

luce ile shaktarda bişe yapamammış burda sametin elindemi yapacak

sametle birlikte menemen yaparlar

dünyada en başarılı mourinho sonra da lucedir bence

alex ferguson-otmar hitzfeld-klop-fatih terim benim icin lusecudan cok daha iyiler. Lucescu zamaninda dayak yigerek italiadan kofulmus birisidir. Galatasrayimizda hazira konmusdu zaten. Besiktasda ki sampionlugu sinan enginin yaptigi aciklamaya bakarsak nasil geldigini cümle alem bilyior. Shaktar doneskde para babasi istedigi oyunculari alip iyi akdro verdi eline. Kriz yönetmesini beceremeyen bir hoca. Jardel krizini yönetemedi zamaninda .

BBSe1zNCEAAs6U-.jpg:large

:lol:

uğur borala geçmiş olsun.ama hafta sonu açıkçası 6,7 fark atılmasını bekliyorum tr gündemine futbollada oturmamız lazım.

yo cok super oynamiyor,oynuyor demedim zaten.hamite okadar parayi biseyler yapsin diye verdik.yekta bile sonradan girdigi maclarda ondan fazla katki veriyor.f.terim bazen adaletsiz forma dagilimi yapiyor.emre-hamit gibi

Aynen katılıyorum sözlerine.

Yalnız iyi hoş söylüyorsunda sevgili kardeşim,basettiğimiz adam düne kadar takımda en fazla para alan adam.500 binlik bir adam olsa %100 haklısın derim.Şimdi sneider geldi,aldığı her topu kaptırsa,saçma sapan oynasa,ne yaptığı belli olmasa 45 dak.sonra hocası tarafından zorla oyundan alınmış olsa ne düşünürsün?

Hamit maç başlarıyla beraber 4 milyon euroya oynuyor mert.Elini vicdanına koy.Öyle düşün.

Aynen katılıyorum hocam, şu takımda Hamit'e geçilen torpil hiç kimseye geçilmemiştir heralde...Adam nerdeyse her hafta kötü ve ısrarla da oynatılıyor..Beğenmediğimiz Aydın bile bu sezon daha etkili oynadı ondan

almeida iğne ile oynayacakmış

atakan kurt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt