Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fas-Cape Verde maçı başlıyor

eurosport

Hamit dediginiz adam Keitanin kariyer olarak Keitanini 5 boler 10 carpar.Oynadigi SL mac sayisina acin bakin.Hamit bos oyuncu degil.Tabiki suanki performansi iyi degil.Amma Hamitdeki futbol aklinin %10 Keitada yoktur.

Cris'i de oynadığı şampiyonlar ligi sayısına bakarak aldık. Sonuç ortada.

Tüm türk takımlarından daha fazla şampiyonlar liginde oynamış diye savunanlar vardı burda.

Ben takımımda ki performansına bakarım.

Sadece Granvist'de değil , Adil Rami'de varmış önerilerin içinde ve bonservisi 12 Mn € civarıymış , Granvist ise 5 Mn € civarıymış.

Madem bu kadar para vereceğiz gidin alın gelin Serdar Taşçı'yı sezon sonu bir daha stoper aramayalım.

Hiç olmadı kiralayın Kolo Toure veya Philippe Mexes'i yarım sezonluğuna sezon sonuna kadar kafamız rahat olsun sezon sonu yine Serdar Taşçı'ya yöneliriz.

adil rami çok iyi olur

64224_10152434175115459_1780261087_n.jpg
2005'te CL'yi babam mi kaldirdi demek lazim

Transfer Nöbeti

Vay be, 8679 mesaj olmus.

Ugurlu rakamimdir.

İnternetten eurosportu izleyebileceğim bir link var mı ?

34cimbom34 ‏@34cimbom34

carlinhos için 1 2 gün bekleyelim sonra yine yazarım

Burada bircok kisi cocuga fizigini gelistir, kondusyon calis, kimse tutamaz seni dedi.

Dedide ne oldu baksana adam bir anda çöküşe geçti ne zaman vucut geliştirmeye yöneldi(tvye çıkıp artık vucuda başladım geliştirmem gerekiyor dedi) o dakika çocuk köreldi.

Bitik yahu ya ayarını fazla kaçırıyor zaten yetneğim var vucut geliştirmeye ağırlık vereyim diyor yada gece alemlere akıyor. Bakalım eğer zaten bir kıpırdanma görürsek sivasa gidip sercanı kar topu ile vururum. O cocukta ki düşüşün sorumlusu sen derim. Ama baktık aynı tas buna birileri dur demeli. Evet cılız bir yapısı var ama dediğim gibi herşey vucut değildir. Azıcık dripling'ini geliştirsin birde aklı karı kızda heralde 180derece dönmekten başka bişey yaptığını göremedim.

Futbol mentalitesinde azıcık oyulmaya ihtiyacı var sadece o kadar. Gencecik çocuk geleceğine yazık edecek diye üzülüyorum.

Umarım herkesin beklediği emre çıkar karşımıza.

Yalnız onun yerinde olsam bu sezon kiralık banko oynayacağım bir takıma gitmek isterdim ve istemeside gerekir. Forma bulma şansı git gide azalacak gibi görüyorum.

Gitsin olgunlaşın gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt