Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Buyrun bugün bizzat davet edildim istanbul'a ve cektigim resim.

269585_469387253117600_978457452_n.png

Keita Hamit ten daha çok para alıyordu bizde. dünya da başka adammı yok da Keita gitti diye bu kadar üzülüyorsun

Dostum niye anlaşamadık senle biz.

Keita gitti diye üzülmüyorum. Keita şu anda bize gelsin de istemem. Demek istediğim bitti dediğiniz Keita bizde olsaydı Hamit'ten daha yararlı olurdu.

Ayrıca yanlış bilgi veriyosun. Hadi ispatlasana Keita'nın Hamit'ten daha fazla maaş aldığını.

Keita'nın yıllık ücreti 2.5m euro. Hamit'in yıllık ücreti 3.5m euro ( 30 maç yaparsa)

Mert şu anda kaç yabancımız var?

1- Muslera

2- Ujfalusi

3- Dany

4- Eboue

5- Riera

6- Elmander

7- Amrabat

8- Baros

9- Sneijder

10- Düşünülen Bek yada Stoper

Seneye yabancı sayısı durumu varken, deneme amaçlı Keita alınsa 2 sene sonra Fatih hocanın yaptığı saçma transferler listesi yapılır ilk sıraya yazılır.

Keita sevdiğim bir oyuncuydu, fakat artık Keita bitmiştir. Okeye 4. olmak dışında bir işimize yaramaz. 6 Yabancı yüzünden biz oyuncu kesmek zorunda kalırken yedek kulubesini boşa işgal edecek bir oyuncuya daha ne gerek var?

Aydın-Engin-Emre-Yekta şu aşamada yeterli yedeklerdir ve kontenjan sıkıntımız ortadayken kenarda otursun diye sağ kanat almayada gerek yok.

4-3-1-2 oynarsak Hamit çok daha faydalı olacaktır. Ve Riera yerine gidip gelebilen iyi bir sol bek alırsak tadından yenmez. Bırakalım artık eskileri, emin ol Keita eski halinde değil adam arap liginde bile oynamadı paramı alırım dedi ve yattı. Artık 2. lig bile ona ağır gelir.

melo yu unutmuşsunuz hocam

adıl ramı ismi nerden çıktı burda ara sıra telaffuz ederim hastasıyım o adamın ulan keşke o olsa ya ciddi bi duyummu bu

Duyduk duymadik demeyin:

Galatasaray Üniversitesi
Bağış kampanyası

Galatasaray camiası adına yapılan yazılı açıklamada "Galatasaray camiası, eğitim kurumları, eski öğrencileri, kulübü, dernekleri, vakıfları ve taraftarlarıyla en kısa sürede hasar gören binalarını kendi mali imkanlarıyla yeniden yapmak üzere harekete geçmiştir. Yanan binanın küllerinden daha güçlü bir Galatasaray çıkacaktır'' denildi.

Açıklamada, isteyenlerin Galatasaray Eğitim Vakfı'nın ''IBAN no: TR 67 0006 7010 0000 0088 3090 50'' hesabına bağış yapabileceği bildirildi.

Dostum niye anlaşamadık senle biz.

Keita gitti diye üzülmüyorum. Keita şu anda bize gelsin de istemem. Demek istediğim bitti dediğiniz Keita bizde olsaydı Hamit'ten daha yararlı olurdu.

Ayrıca yanlış bilgi veriyosun. Hadi ispatlasana Keita'nın Hamit'ten daha fazla maaş aldığını.

Keita'nın yıllık ücreti 2.5m euro. Hamit'in yıllık ücreti 3.5m euro ( 30 maç yaparsa)

bende diyorum ki başka biri alınsın Keita lardan filan eski oyuncu takıntısından kurtulalım.

maç başı parasını ekledin mi Keita' nın?

keitanın kafası biraz ters al saada gitmek yerine avrupada iyi bi kulübe gidebilirdi ondan hemfikiriz ama bu adamın futbolunda değil kafasında sorun olduğunu gösterir

hadi 22-23 yaşında vizyon transferi yapsak neyse diyicemde makul bi fiyata keita gibi bi topçu denenebilirdi olursa ne ala olmassa zaten bize dokunmaz ondan bahsediyorum

denesek olabilirdi ama hala gelip büyük işler yapacağını düşünenler komik oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt