Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray üniversitesindeki yangın için çok üzüldüm tam 10 milyon tl vermiş kulüp yenileme çalışmaları için.Transfer bütçesini kısıtlayabiliriz belki bilmiyorum ama
yav biz yonetim kuruluna adam yetistirmiyoruz ki Turkiye icin yetisiyor o gencler , devlet odesin

Onun oynamadığı Kasımpaşa maçını gördük ki futbolcunun kralıymış Amrabat

Hıhı o olsa zaten daha önceki maçlarda gösterdiği etkinin sonucuyla 5 tane sallardık. Abi niye kendinizi kandırıyorsunuz merak ediyorum adam bizim topçumuz değil kesinlikle.

Fas in sanki ortasaha yok 6 defans 4 forvet gibi tuhaf bir sistem oynuyorlar sanki.

kayseri'de ki Amrabat'a ne oldu anlamak mümkün değil.. Adam geçmeyi unuttu resmen , kayseri'de yardırıyordu

Yoksa yönetim gitsin iyi bi kanat alsın banane keita benim babamın oğluda değil hatta keşke iyi bi adam alsakta keitanın adını bir kez daha zikretmesek.:yenieek:

Şimdi de anlamayan varsa e yuh artık.Mantığı anlamayan bi daha alıntı yapmasın.

Mert ben dediğini anlıyorumda bak Melo yu yazmamışım buda 11 yabancı zaten ediyor. Sınır olmasada keşke 1-2 afrikalı alsak gelsek şöyle genç ve saldırgan böyle sınır varken biz aydına bile messi gözüyle bakmak zorunda kalıyoruz ki bu sene aydın yine eskisinden çok daha iyi o nedenle Keita beklesin istemem işin aslı. :) burada ben sana illa gelmeli diyorsun manasında düşünüp yazmadım yanlış anlama sakın, dediğim gibi oyuna bile sokamayız bu yabancı sayımız varken.

775282_10151388704052970_57373650_o.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt