Üstadım aslında konu gereksiz yere çıkmaza giriyor bu belkide amrabat ile ilgili 100. tartışma diğerlerinde sonuç çıkmadı şimdi de çıkacağını sanmıyorum , hepimiz futbol dan az çok anlarız ,kimi fazla kimi az
Amrabat günümüz futbolun gereksinimlerini taşıyan bi kardeşimiz fizik, oyun görüşü,hız, vs vs ama bütün futbolcular her sistem de aynı görüntüyü vermez konu bu yüzden çıkmaza giriyor sanırım
kimimiz kanat oyuncusu olarak keita ve türevlerini severiz, üst düzey teknik , yumuşak bilekler , vsvs kimimiz de daha mücadeleci , oyun temposu yüksek , buna nazaran teknik ve bilekler diğer örneğe göre daha vasat
Ama amrabat yeteneksiz , leş ,ölü, tarzında kelam edilecek , çöpe atılacak bir futbolcu değil ( sizin böyle söylediğinizi belirtmiyorum böyle tanımlayan arkadaşlar var ) bu tarz yazılar yazıldığı zaman en güzel yazanı yazdığı ile başbaşa bırakmak
sonuç : Amrabat şu an bizim futbolcumuz bize düşen ondan daha iyisi gelene dek desteklemek , beğenmeyen elbette olacak bu takımdaki diğer futbolcular için de geçerli , selçuk için bile ne yazılar okudum buralarda